Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GUSIA24

tabletki antykoncepcyjne----------zawiodły?????

Polecane posty

Gość GUSIA24

po zażyciu całego opakowania tabletek anty nie dostałam normalnego okresu było tylko plamienie i wystarczyłaby tylko wkładka.Trwało to pare dni ale normalnym okresem tego nie moge nazwac.Piersi mnie swedza czuje mrowienie w sutkach,czasami odczuwam ból brzucha jakbym miała dostac okresu,temperatura cały czas wynosi 37.1 nie wiem co mam myslec jedyne spóznienie mojej tabletki to 2 godz.biore cilest bo mam torbiel.jestem w połowie nastepnego opakowania i strasznie sie boje bo mam objawy ciazy ale czemu skoro biore tabletki??? co mi jest???

Gość ja 1987
zrób test to się dowiesz... czasami tabletki zawodzą

a To Twoje pierwsze tabletki albo zmieniałas? bo moze to normalna reakcja organizmu-musi sieprzystosowac

Gość GUSIA24
a to znaczy ze na początku tak moge sie czuc?

Gość oj kobiety kobiety
przez pierwsze 3 opakowania masz prawo czuc sie dziwnie- taka natura tabletek antykoncepcyjnych, chociaz z doswiadczenia wiem ze czesto przy drugim opakowaniu jesli tabletki sa odpowiednie dla ciebie mozesz czuc sie dobrze. jesli jednak masz miec schizy to zrob sobie test. z tego co zrozumialam to twoje pierwsze tabletki? wczesniej nie bralas nixc

Gość GUSIA24
nie to moje pierwsze tabletki

Gość oj kobiety kobiety
to tym bardziej nie powinnas sie nie pokoic. ja przy swoim pierwszym opakowaniu to prawie non stop mialam plamienia a i okres taki normalny sie nie pojawil. wogole okres przy tabletkach to trwa krociutko i jest skapy (biore tez cilest)

Gość to normalne jest okres moze
byc taki ledwo ledwo i krótszy i mozesz czuc sie dziwnie, zawroty głowy napiecie w piersiach niestety to ingerencja w organizm dosc spora ale mozesz zrobic test dla pewnosci i przypadkiem nie pij ziół z dziurawca, sprawdzaj jak bierzesz cos na uspokojenie bo czesto jest w takich srodkach dziurawiec ;-)

Gość GUSIA24
ok rozumiem ale zrobie jutro test dla pewnosci