Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karioka1111

Kosmetyki LAVERA

Polecane posty

Gość Karioka1111

Czy ktos z kafeterii używa kosmetyków Lavera? Jakie macie odczucia, spostrzeżenia? Podzielcie się swoimi wrażeniami. Czy warto kupować kosmetyki naturalne?

Gość Karioka1111
Naprawdę nikt nie używa tych cudownych kosmetyków???

Gość
w ogole nies lyszalam o takich kosmetykach

Gość Karioka1111
Wystarczy wejść na stronę kosmetyków naturalnych; jest tych firm sporo. Nie kupisz ich w sklepie ani u konsultantki, dlatego nie znasz tej firmy;-)))

Gość W niemczech
są bardzo popularne, kupowałam kiedyś z tej firmy. Balsamy do ciała i samoopalacz na bazie cukru. Z kosmetyków kolorowych nic nie kupowałam. :-)

Gość Karioka1111
Czy ktoś z Was używa kosmetyków Lavera? Jest to moje odkrycie roku i proszę mi wierzyć, że wszystkie inne (wypróbowałam ich w swoim życiu bardzo dużo) po prostu są do niczego!!! Każdy kosmetyk, który do tej pory przetestowałam sprawuje się świetnie. Jeszcze nie próbowałam podkładów ale mam próbki. Kremy, mleczka, balsamy są cudowne;-))))

Gość do Karioka1111
do w koncu jak je oceniasz?

Gość ja probowalam..........
nawet fajne sa ale zeby powalaly na kolana to nie, dla mnie na razie za drogie ale jak bede miec dobra prace to je bede kupowac chocby z tego wzgledu ze sa wegetarianskie

Gość Karioka1111
Jeśli ktoś nie ma problemów z cera, to może używać nivea i twarz będzie ładna ale ja niestety nie mogę smarować się mazidłami z marketów. Ostatnią deską ratunku było dla mnie wypróbowanie Lavery. Dla mnie są to kosmetyki, po których mogę wyjść do ludzi. Nie podrażniają, fajnie się wchłaniają, zapach nie jest zbyt piękny ale juz sie do niego przyzwyczaiłam. Jeśli chodzi o cenę, to nie wszystkie kosmetyki z Lavery są drogie a przynajmniej są wydajne;-)))

ekologiczne, naturalnie kosmetyki: Lavera, Eco cosmetics, Weleda, Logona, Alva... ponizej link do sklepu, w ktorym robię zakupy: www.zdrowekosmetyki.com.pl www.zdrowekosmetyki.pl

Gość Zkłopotana
Dziewczyny, a chce się was zapytać czy te kosmetyki Lavera maja jakies zabezpieczenie fabryczne w opakowaniu, np. w postaci zaklejenia otworku sreberkiem, tak jak w przypadku biothermy. Kupilam ostatnio żel do mycia twarzy i pomimo ze byl on w kartoniku, mial ubrudzona nakretke tak, jakby stal na wystawie i nie mial zadnego zabezpieczenia fabrycznego. Ciekawi mnie to czy trafilo mi sie takie probkowe opakowanie... Jesli tak sklep na pewno stracil klienta.. bo kosmetyki sa drogie.. wiec oczekuje najwyzszej jakosci.. a nie takiej "polskiej" obsługi.. :( Z góry dzieki za odpowiedz

Gość gość
Lavera ma rewelacyjne kosmetyki dla dzieci! Świetne składy, niepodrażniające, nieuczulające, genialne nawet dla wrażliwych skór atopowych i alergicznych. Jedyny minus - dość trudno je dostać. Ja od 2 lat kupuje na www.freedelikatesy.pl - wybór może nie jest ogromny, ale właściwie znajdzie się wszystko, czego potrzebuje skóra maluszka

Gość gość
są dość drogie, ale warte swojej ceny głównie ze względu na naturalny skład, brak substancji zwierzęcych i testowania na zwierzętach - to dla mnie ważne. Kupuję w dobrej cenie na www.freedelikatesy.pl - przy okazji kupuję artykuły spożywcze więc nie tracę na dopłacaniu za przesyłkę :)

Gość BuraczkowySok
Uwielbiam! Jeśli podkład, czy krem do twarzy to tylko od nich, ceny są podobne do tych drogeryjnych a jakość o niebo lepsza! W porównaniu do wielu innych ich produkty nie zapychają mi twarzy, nie powodują błyszczenia czy w drugą stronę przesuszenia. Nawet codziennie używajac podkład skóra jest świeża i promienna ( na http://www.biomania.pl/ mają najlepsze ceny) - warto!

Gość gość
Ja kupuję szampony, odżywki do włosów, żele pod prysznic w Niemczech w Kauflandzie. Nie są bardzo drogie. A jakość naprawdę bardzo dobra.

Gość gość
Lavera ma super sklady. Gdybym sama noe robila wszustkich kosmetykkw, to bym kupila. A tak kupuje tylko kredke do brwi, cala reszte robie sama: mydla, szampony, odzywki, kremy, baksamy, masci, plyn do hig intymnej, tusz do rzes, ppdklad, puder, roz