Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrr

Znalazłem sponsora...

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrr

Bardzo dziwna sytuacja, ale prawdziwa. Dzisiaj na czacie znowu zaczepił mnie jakiś koleś. Ja miałem kamerę włączoną. Przedstawił się jako biznesmen z okolic, w których mieszkam. Spodobałem się i zaproponował mi spotkanie płatne. Na czym miało polegać? Chciał spotkania towarzyskiego, takiego, żeby pogadać, ale też chodziło mu o zrobienie mi loda, bo jak stwierdził lubi sie pobawić kutasem. Ja sobie pisałem z ciekawości co koleś jeszcze wymyśli. Tak jak pisałem w pierwszym swoim temacie wczoraj chciałbym spróbować takiego doświadczenia, więc pisałem z nim dalej. W międzyczasie dowiedziałem się, że na codzień mieszka za granicą, tam ma swoją firmę i że podobno jest osobą publiczną. Musiałem się mu wyjatkowo spodobać, bo proponował mi nawet wyjazd na wakacje do niego i mógłbym tam pracowac u niego w firmie. To było dla mnie za wiele i od razu zaprzeczyałem takiemu pomysłowi. Ma podobno pod miastem, w którym studiuję posiadłość z domem i móglbym tam przyjechać na wakacje, a on przyjeżdżałby co jakiś czas do mnie. Oczywiście stawiałem warunki, bo koleś jest bogaty. Napisałem mu, że chcę żeby załatwiał dla mnie dziwki. On uznał, że to żaden problem. Wczuł się bardzo, napisał mi, że mógłby się we mnie zakochać :| I teraz się nad tym zastanawiam. Bo w sumie co mi szkodzi dać kolesiowi,żeby zrobił mi loda. Nic nie tracę, moja duma na tym nie ucierpi, a mam fantazje żeby tego spróbować. Dodatkowo moge mieć zapewnione dobre wakacje, bo miałbym na jakiś czas przyjechac do jego chaty i po prostu w niej mieszkać. A on by się zjawiał raz na tydzień na 2-3 dni. Do tego mógłbym mieć dostęp do prostytutek, koleś ma mnóstwo kasy i dla niego to żaden problem. Nie mówiąc już o kasie jaką on mógłby mi dać. Narazie mam jeden dowód na prawdziwość. Podał mi numer i rzeczwiście to jest jakiś zagraniczny. Co o tym myślicie?

Gość chyba jestes smieszny
to ze facet podal Ci nr telefonu nie musi oznaczac ze jest z zagranicy pamietaj ludzie ktorzy maja kase nie siedza na czacie wez sie obudz.... ile masz lat?

Gość hahahahahh
I mówią , że kobiety to dziwki ;)

Gość Daro31
Naiwny jesteś :) Ile masz lat?

Gość grrrrrrrrrrrrrr
A gdzie facet ma szukać? Czat to dobre miejsce.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Nie jestem naiwny, bo mam dystans i jestem ciekawy tej całej sytuacji. A jeśli to prawda?

Gość alenumer
a co mamy sadzic?

Gość alenumer
grrrrrrrrr i co z tego ze to jest prawda? jest i co uwazasz to ze to w porzadku? Ile masz latek?

Gość fakkirr
a czemu ludzie ktorzy siedza na czacie nie maja kasy?

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Bo z jednej strony to mi się wydaje głupotą. Oczywiście mówię jeśli to byłaby prawda. Nie chodzi mi o tego kolesia, bo nie jestem wielbicielem mężczyzn. Co prawda miałem fantazje, że koleś mógłby mi zrobić loda... Więc malo, że mógłbym spełnić fantazję to i jeszcze przeżyć przygodę życia. Jeśli on jest naprawdę bogaty to można to tylko wykorzystać. Chodzi mi o panienki, które mógłby sprowadzać.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Mam 20 lat. I teraz tylko trzeba się zastanowić nad moralnością. Bo niby dla kogo miałoby to być nie w porządku?

Gość obrzydliwy
pedal ;P

Gość alenumer
to ma duze powazniejsze konsekwencje niz sie tobie teraz wydaje. moge powiedziec ci tylko ze to moze byc jak najbardziej prawda, a ze przez internet, no coz, takie czasy

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Jakie te konsekwencje? Po to napisałem na forum właśnie, żeby poznac zdanie ludzie.

Gość Mam kasę
Zamiast tracić czas na zaczepianie dzieciaków na czatach ktoś, kto faktycznie chce zostać sponsorem szuka w specjalnych servisach anonsów, jak np. ten http://lsex.pl/9axm53 :) Gościu, którym się tak podniecasz, to jakiś onanista po prostu albo wydyma ci anusa przy pierwszym spotkaniu i nie zapłaci nawet :P

Gość soczysty kazimierz.
ja tez bym cie wzial grrrr, tez mam posiadlosc, w chuj kasiory i ochote zeby zrobic facetowi lodzika, soczystego;) kurwy tez ci sprowadze, spokojna glowa:) to jak? umowisz sie?:)

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Na czacie pełno takich. Zagadują do mnie laski, ale zdarza się, że facet zagada i oferuje kasę za loda :/ A ja oczywiście nie spotkam się ot tak z nim. Będę gadał i zobaczymy co wyniknie. Jeśli ściema to ściema :] jeśli jest zainteresowany to w jakiś sposób potwierdzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
A masz zagraniczny numer na komórkę? :D

Gość soczysty kazimierz.
tak, mam firme w de i jestem zajebiscie ustawiony, takze wiesz mialbys wakacje nie tylko w polsce ale zabralbym cie do de, a moze nawet i dalej, gdzie lubisz, tylko musialbys sie dobrze spisac:) wiesz o co chodzi;)

Gość grrrrrrrrrrrrrr
:D :D :D Dobra, wystarczy już. Ja serio o tym piszę. Poza tym ten koleś chce mi robić loda, a nie odwrotnie.

Gość soczysty kazimierz.
luz, ja bym ci zrobil:) ale musialbys mi dac podymac w kakao:)

Gość garnoszek
ha ha ha naprawdę są takie portale że chłopcy dają swoje foty i szukają sponsora i są tam niezłe okazy -jak facet tego szuka to nie zaczepiałby chłoptasia na czacie, pozatym kity o bogactwie to juz niejeden i niejedna dała sie nabrać , nawet tu kiedyś pisała dziewczyna jak to nawiązała znajomość przez czat z bogolem niesamowitym super ochy i achy, pojechała na spotkanie i za sex dostała do łapy 40 zł -przeżycie upokażające. A może pojedziesz naprawdę do niego a on wykorzysta cię i pobierze od ciebie po narkozie narządy do przeszczepu - nerkę, gałki oczne lub inne.Nie boisz się ?

Gość grrrrrrrrrrrrrr
Ale ja przecież jeszcze tam nie jadę :D Narazie będę z nim gadał. On chciał w ten weekend przyjechać na dzień do hotelu, ale bez przesady :p Będę chciał od niego jakichś dowodów. Zresztą ma dom pod miastem, więc niezbyt daleko. A co do czatu to uważam, że to raczej typowe miejsce na szukanie. Można aktywnie samemu szukać, a nie dawac jakieś ogłoszenia na stronach. Co do damej sytuacji to myślę, że mógłbym się przełmać.