Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkk

znowu ????

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkk

dziewczyny prosze napiszcie mi cos, staramy sie o dzidziusia,teraz wlasnie przypada czas kiedy czekam na @ a raczej na jej brak :/ planowo ma sie pojawic za 2 dni,odczuwam jak co miesiac bol piersi i tak sie zastanawiam, czy to ze mam dolegliwosci jak normalnie przed @ - wyklucza ciaze??

Gość małgoś..
nie ja tez czekałam na @ boilały mnie piersi i troche brzuch ,miesiaczka spoznia mi sie 3 dni dzis zrobiła test i sa 2 kreski:(

Gość kkkkkkkkkkkkkk
a czemu taka smutna minka w zwiazku z tym?:) co ja bym dala zeby byc na twoim miejscu:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
a jak to bylo u innych? wiem ze kazdy organizm jest inny itd.ale zalezy mi bardzo na waszych wypowiedziach:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
do gooooooooooooooory

Gość 098gthj
u mnie pierwsze objawy ciąży to uderzenia gorąca, i ból jajnika prawego oczywiście ból jak na okres tez był i myślała m że @ przyjdzie ale na szczęście nie przyszła teraz jestem w 38 tyg ciąży i czekamy na nasze maleństwo z niecierpliwością

Gość kkkkkkkkkkkkkk
ale super:) gratuluje serdecznie,ja tez chce!!! :) nie nakrecam sie bo to nasza 5-ta proba i za kazdym razem myslalam ze to juz,a tu @ i rozczarowanie:(

Moje pierwsze objawy ciązy to właśnie identyczne uczucia jak na @ :) byłam pewna, że nadejdzie lada chwila... Powodzenia

Gość kkkkkkkkkkkkkk
jak tak was czytam to od razu sie chce biec po test:) ale poczekam do ostatniego maja.jednego miesiaca tak sie nakrecilam ze robilam kilka testow dzien po dniu,teraz wole troche zwolnic:) nienawidze tej @ wstretnej i niech nie przychodzi!!:)

potworny bol podbrzusza..pojecalam az do szpitala bo myslalam ze mam jakies zrosty,ale ku mojemu zdziwieniu okazalo się,że jestem w 5tygodniu ciąży :D

Gość kkkkkkkkkkkkkk
wiem ze przed @,czyli bardzo krociutko po zaplodnieniu,nie ma jeszcze objawow,ale fajnie wiedziec ze objawy na @ nie musza jej koniecznie oznaczac:) gratuluje wszystkim mamom :DDD

Gość kkkkkkkkkkkkkk
upupupupupup

Gość kkkkkkkkkkkkkk
zostawcie komentarz i iskierke nadziei:)

Gość marysienkaaaaaaaaa
ja tez jak sie stralismy to myslam ze sie nie udalo bo brzuch mnie bolal jak na okres z tym ze nie dwa dni przed jak zawsze a juz z jakis tydzien wczesniej przed planowana miesiaczka. Do tego piersi tez mnie bolaly. nam udalo sie za drugim razem. Stosowalam testy owulacyjne ktore uwazam bardzo w tym pomagaja. A czy ty je stosujesz?

Gość kkkkkkkkkkkkkk
nie stosuje testow, jak na razie. jesli tym razem sie nie uda (tfu tfu tfu) zaczne myslec o jakichs wspomagaczach ciazowych typu wlasnie testy:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
marysienka a ile takie testy kosztuja? napisz jesli mozesz.

Gość kkkkkkkkkkkkkk
wyzej wyzej :)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
no dobra to jeszcze jedno pytanie,jaki mialyscie sluz w ciazy?to znaczy w tych dniach przed spodziewana @.dziewczyny pisac pisac:) nie lenic sie:P

Gość kkkkkkkkkkkkkk
jezeli ktos jeszcze przeczyta ten topic do konca to bardzo prosze o jakies wpisy.wiem ze na forum jest milion wpisow na ten temat ale duzo lepiej poczytac jak ktos odpowiada wlasnie mi:) pozdrawiam mamy:) i przyszle mamy ma sie rozumiec:)

Gość mnogma
Śluz ciągliwy mętny Czułam się jak na okres, ale miałam przeczucie :D