Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sukiennice dosc niskie

lodzik bez po艂yku??

Polecane posty

ok. uwielbiam robic lody swojemu facetowi.to fakt...ale jak jestem z nim ponad dwa lata.kocham go jak cholera, to nigdy nie zrobi艂am mu loda z po艂ykiem, tzn no nigdy nie po艂knelam spermy.spuszcza mi sie do buzi, ale potem to wypluwam w chusteczk臋:( po prostu nie mog臋 tego zrobic i juz. on mowi ze nie musze tego robic skoro nie lubi臋, ale widze ze chcia艂by czasem... kocha moje lody bo zawsze mi o tym m贸wi....ale czasem bym tak z po艂ykiem chcia艂a ale nie moge:((( a wy 艂ykacie??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
i bardzo prosz臋 o powa偶ne odpowiedzi bo naprawd臋 mi zalezy na opinii normalnych DZIEWCZYN a nie ludzi bez kultury kt贸rzy nie potrafia rozmawiac o rzeczach normalnych...:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viciii
a co to za problem po艂kn膮膰, skoro i tak masz to w buzi i czujesz smak? po艂kn膮膰 szybciej, niz plu膰 do klopa czy w chustk臋. Smaku spermy nie lubi臋, wi臋c m贸j facet mi do ust nie tryska.

Udost臋pnij ten post

nie tyle 偶e problem.ale jakos nie UMIEM SIE PRZEKONAC. 777x ty jestes jakis uposledzony przez los... wsp贸艂czuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie lepiej szybko
polknac, nie boli az tak :)

Udost臋pnij ten post

tyyyyyyyyyyyle razy juz chcialam tyyyyyyyyyyyyyyyyle razy ale za kazdym razem jednak musi byc CHUSTECZKA. no c贸偶. ale i tak wiem ze robie mu duza przyjemnosc.nie zmusza mnie do tego, to jest najwaznijesze... chcialabym go jednak zaskoczyc. dodam ze to moj pierwszy facet, z kt贸rym uprawialam seks, kt贸remu biore do buzi.kocham go i naprawde mi z nim dobrze. zrobienie loda z polykiem to chyba nic zlego jesli robie to tylko facetowi kt贸rego kocham nad zycie.

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak przezwyci臋偶y膰 ten wstr臋t. Chyba odstawi臋 husteczk臋 nast臋pnym razem... eh do po艂ykania jego fekali贸w przywyk艂am, wi臋c do tego te偶 si臋 przyzwyczaj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deep deep deep
a spr贸buj mo偶e po艣wiczy膰 g艂臋bokie gard艂o- nie ka偶da kobieta ma anatomiczn膮 mo偶liwo艣膰 do tego, ale warto spr贸bowa膰- faceci szalej膮, a smaku nie czujesz- po艂yka si臋 samo:) na pocz膮tku troche dziwnie ale jak po膰wiczysz to jest niez艂a jazda

Udost臋pnij ten post

no c贸偶.chyba trrafilam na bardzo prymitywnych rozm贸wc贸w.

Udost臋pnij ten post

-> deep deep deep no wiesz...warto spr贸bowac...pomysle nad tym chociaz w sumie wydaje mi sie ze nie warto robic czegos by sie przypodobac innym a samemu odczuwac niechec....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artemis
Hmm... Robi艂y艣cie kiedy艣 loda facetowi, kt贸ry JU呕 mia艂 gumk臋 na sobie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nom g艂臋bokie
gard艂o troch臋 rozwi膮zuje problem. a je偶eli tw贸j facet kiedy艣 ci臋 jednak poprosi 偶eby艣 po艂kn臋艂a a ty dalej nie b臋dziesz przekonana, to niech Ci sie spu艣ci w usta, a Ty poca艂uj go tak konkretnie z TYM w ustach i niech sam najpierw po艂knie hehehhe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deep deep deep
zmuszanie si臋 do czegokolwiek to g艂upota, a danie si臋 zmusi膰 do czegokolwiek to szczyt g艂upoty:) ale czy mo偶na przesta膰 by膰 dziewic膮 nie zmuszaj膮c si臋 do czego艣?? czasem ciekawo艣膰 pokonuje l臋k, a potem okazuje si臋 偶e nie by艂o czego si臋 ba膰:D grunt to nic na si艂臋, seks to zabawa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deep deep deep
nom glebokie-> 艣wi臋ta racja, facet kt贸ry by si臋 nie zgodzi艂 na taki lepki poca艂unek jest stracony z miejsca:) chcesz po艂yku zr贸b po艂yk:) to samo z analem- chcesz penetrowa膰 to wypnij dupala:)

Udost臋pnij ten post

a to mozna tak z gumk膮?? ;> jaka to przyjemnosc szczeg贸lnie dla faceta;>

Udost臋pnij ten post

ja kiedys chcialam polknac. powiedzial mi ze tego nie potrzebuje i ze nigdy mnie o to nie bedzie prosil bo widzi ze nie mam na to ochoty. ostatnio jednak chce zrobic mu niespodzianke;>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deep deep deep
taka sama:) wol臋 bez ale to niewiele zmienia, smakowe s膮 ciekawe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no chyba po to
zostaly stworzone gumki smakowe ;)

Udost臋pnij ten post

a myslisz ze facet wtedy odczuwa jakakolwiek przyjemnosc?? na nic twoje trudy i wysilki;> wiem po co zostaly stworzone gumki smakowe, ale jak sie kogos kocha i jest sie z nim to uwazam ze to zbedne:)

Udost臋pnij ten post

w seksie miedzy dwojgiem kochajacych sie ludzik贸w powinno byc wszystko dozwolone??bez zadnych ograniczen oczywiscie z wielkim poszanowaniem drugiej strony;>...

Udost臋pnij ten post

deep deep deep ale JA NIE CHCE CZUC W SWOICH USTACH LATEKSU O SMAKU CZEKOLADOWYM TYLKO JEGO PENISA. problem jest tylko ze sperm膮:( ze brzydze sie jej polknac trzymac w buzi jeszcze moge ale 艂yknac juz srednio. rozumiesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tahajk
ja polyka艂am, po艂yka艂am, po艂yka艂am ale po jakims tam czasie mia艂am do艣膰 zgagi i takiego uczucia sklejonego gard艂a. nie wiem moze tylko ja tak mam. Od czasu do czasu czemu nie... a moze ci sie spodoba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta wawa
Kolezanko widze ze jak zwykle na forum sa czarne owce trudno bywa. moze pozwol skonczyc mu na brzuszku lub piersiach i zacznij probowac. wez na paluszek kropelke i zobacz jak smakuje jak polkonac mala ilosc itd itd. mysle ze moze sie udac ja tez sie chwile przekonywalam a teraz moge wypic ja ze szklanki:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichy dym
kurwa ja to bym cie wzial tak zebys polknela kazda ilosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lodzik bez po艂yku
to nie jest lodzik!!! I ju偶!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdira
Chcesz mu sprawic niespodzianke.Polykaj i dalej obciagaj.Odlot i zdziwienie gwarantowane.A ty skup sie na tym co robisz ,spojrz na niego zobaczysz zachwyt i zapomnisz o smaku.

Udost臋pnij ten post

ale przyznam si臋, 偶e jak kocha艂am si臋 w ten spos贸b z tat膮 to po艂kn臋艂am nie my by艂o problemu. By膰mo偶e mam jaka blokad臋 psychiczn膮 czy co艣. Mo偶e jest na to jakis spos贸b, jak wy sobie z tym radzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BogWojny
S膮 k膮domy smakowe :).... chce mi kt贸ra艣 :)... a jak b臋dzie chcia艂a wypi膰 to zdejm臋 gumk臋 i Ci dam , albo strzele :D:D:D....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z polykiem
postaw sobie jakies picie i jak juz skonczy to poprostu popij wtedy gladko przechodzi, nie ma zgagi ani sklejonego gardla i smaku nie czujesz tylko ciepla sperma na jezyku:-)

Udost臋pnij ten post