Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolanda88

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam. Piszę bo jestem za granicą z moim facetem i nie mam za bardzo tutaj z kim porozmawiać. Byłabym batrdzo wdzięczna za pomoc, w ogóle za jakąkolwiek odezwe. Otóż mój okres był 23.04.2009 przebiegał zupełnie normalne. Moje cykle są 28-dniowe max.30!Nigdy dłużej mi się nie spóźniał. Dzisiaj jest 27.05.2009 przypada 35 dzień cyklu. Okresu niemam. Kocham się z moim facetem z prezerwatywą jednak po 17 dniu cyklu kochamy się bez zapezpieczenia. W dniach 14-18 maja bolało mnie podbrzusze jak przed okresem, byłam pewna, że za chwile go dostane, ale niestety było to mylne. Odwiedziałam ginekologa, który stwierdził, że wszystko jest wporządku i przepisał tabletki przeciwbólowe, których nawet nie jadłam bo ból sam ustąpił. Teraz jest 27 maja, 35 dc okresu nie mam, pobolewa mnie za to podbrzusze, piersi mi się powiększyły, bolą przy dotykaniu ale niezbyt mocno, uczucie w pochwie jakby tak mokro i ciepło tam było, wydaje mi się , że szybciej się męczę. Dzisiaj po pracy spałam 3 godziny i zaraz po obudzeniu zmierzyłam temperatue w pochwie i wynosi 37,3`. Niewiem, co moge myślęc, czy to może być ciąża? nie jestem przestraszona bo zdajemy sobie sprawe, że mogę zajść w ciążę. Jednak bardzo byłabym wdzięczna za jakąkolwiek słowną pomoc. Z góry dziękuję

w czasie wyjazdu moze sie okres przesunac.. ja nie mialam 50 dni jak bylam za granica.. a wciazy nie bylam, choc mialam obawy.. jak nie jestes pewna , masz obawy, po prostu- zrob test.

Ale ja już jestem za granicą prawie rok!! i okres zawsze miałam, co 28 dni najdłużej, co 30 dni!!

\"jednak po 17 dniu cyklu kochamy się bez zapezpieczenia.\" czemu? a jeżeli owulacja ci się przesunęła to co?

Gość Migotka0202
Test nic innego nie pozostaje :)

wiem, że to dziwne, ale jakoś tak... wiem i zdaje sobie sprawe z konsekwencji. i właśnie dlatego piszę tutaj na forum, aby ktoś mógl powiedzieć, czy miał podobne objawy i okazało się, że to właśnie ciąża...

Gość laalajhaa
hahahaaahhahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhahhahhahahahahhahhahahhahahahaa gowno mnie obchodza twoje zasrane problemy

u mnie początkowym objawem był wyłącznie brak okresu :) różnie to bywa - jedyne rozsądne wyjście - zrobić test aha - jeżeli nie prowadzisz regularnych obserwacji cyklu to teraz mierzenie temperatury nic ci nie da - nie masz materiału porównawczego :D