Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula2266

jak sprawdzić ze ciąża sie zle rozwija albo ze jest martwa

Polecane posty

Gość paula2266

jestem w 3 miesiącu . w ogole nie mam brzucha ,a często mnie boli,czasem nawet kłuje. czy to normalne??????????

a chodzisz do lekarza?brzuch w ciazy czasem boli,czasem kluje.ale kazdy niepokojacy obiaw warto skonsultowac z lekarzem

spokojnie :) mi do piątego miesiąca brzucha nie było widać. dopiero w szóstym urósł niemal z dnia na dzień, brzuch może boleć cie z powodu powiekszającej sie macicy, ale lepiej zgłos to lekarzowi :)

Gość paula2266
byłam raz u lekarza.jutro ide znów ale do innego ponieważ dowiedzialam sie ze ten do którego chodzilam nie jest zbyt dobry.poza tym ja jak do niego poszlam to zlecil mi badania i to wszyskto sprawdzil czy to ciaza i tyle nawet o nic nie zapytal a kase wzial

brzuchem naprawde nie ma sie co martwic.ja lezalam w szpitalu.jeszzce po 30 tyg brzuch mialam na tyle plaski ze na lezaco nie bylo go widac.lekarze za kazdym razem przed usg stresowali sie o wage dziecka(a usg robili co tydzien).maluch rosl ksiazkowo.w 35 tyg(jak rodzilam-bo moj synek to wczesniak) brzuch mialam leciutko wystajacy-a synek urodzil sie 2300

paula-zrob badania i idz do lekarza ktory rozwieje twoje watpliwosci.pytaj o wszystko co cie niepokoi.w ciazy niezdrowo jest sie stresowac

Gość jezuuuuuuuu dziewczyny
jak widze taki topik to mnie od razu szlag jasny trafia. Kobieto zjesz w sredniowieczu czy co??? Do lekarza idz niech ci zrobi USG, czy to takie trudne !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za ludzie ... :P wkurzylam sie 😠