Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annolia

Czy któraś miała takie objawy?

Polecane posty

Gość Annolia

Hej! Parę dni po domniemanym zapłodnieniu musiałam korzystać z łazienki dosłownie co parę chwil. Odczuwałam przy tym pieczenie. Objawy ustąpiły po paru godzinach. Po dwóch dniach znowu miałam to samo i znów tylko przez parę godzin rano. Następnie znowu jeden dzień wszystko było w najlepszym pożądku i dziś powtórka. Znowu biegałam do łazienki z rana z okropnym pieczeniem przy każdej kropli moczu, do południa wszystko wróciło do normy. Czy może to być zapalenie pęcherza? Nigdy nie miałam z pęcherzem żadnych problemów. Czy normalne zapalenie może pojawiać się na parę godzin co drugi dzień? Dodam, że poza tym przez parę dni miałam ból w podbrzuszu i kłucie w jajnikach. Mam również powiększone i bolesne piersi, czego nie miałam nigdy nawet przed okresem. Do okresu mam jeszcze niecały tydzień. Robiłam już test - wyszedł negatywny, ale mogło być jeszcze za wcześnie. Czy wie może któraś z Was czy objawem ciąży może być bolesne oddawanie moczu znikające po paru godzinach i pojawiające się tylko co drugi dzień z rana?

Gość Annolia
Miała któraś z Was podobne problemy?

czy zapalenie pęcherza może pojawiać się co drugi dzień na parę godzin? Nigdy nie miałam zapalenia pęcherza i nie wiem, czy objawy pojawiają się i znikają same a potem znów pojawiają, czy jak się już zacznie to jest cały czas? Nie chce ryzykować z lekami na zapalenie, bo mie wiem jeszcze czy jestem w ciąży czy nie, a nie chcę zaszkodzić dzidzi, na którą z mężem bardzo czekamy.