Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdiiiii

otarcia

Polecane posty

Gość lejdiiiii

nurtuje mnie pewnien problem podczas seksu. otóż podczas dłuższego stosunku(powyżej 15-20 min) zacztynam mieć problem-pochwa zaczyna mnie piec, wargi zaczynają puchnąć i często pojawia się także przetarcie... Nie wiem, czy to od tego, że nie jestem dość wilgotna czy może jakaś reakcja uczuleniowa na gumki.. Chciałabym zacząć cieszyć się seksem, a nie czekać kiedy się skończy...

Gość lejdiiiii
słyszałam. ale czy to cos da?

Gość lejdiiiii
nie mart się, jestem pełnoletnia... Tylko, że mała jest moja wiara w to, że taki stan załagodzi żel..

Gość lejdiiiii
możliwe, tylko ja jestem gotowa wtedy gdy nie trzeba. a kiedy jestem z facetem to kicha.

Gość Mala_09
może to jakaś choroba albo jakieś uczulenie rzeczywiście, pójdź do lekarza on najprędzej Ci coś doradzi.

Gość coś
Odkąd stosuję żel nawilżający-jest odlotowo,a miałam podobny problem.Wiele żeli sprawdziłam i polecam żel GYNTIMA

Gość lejdiiiii
nie popadajmy w paranoje, jaka choroba... ale alergia też jest dopuszczalna bo jestem alergiczką. spróbujemy ten żel zobaczymy co z tego wyniknie...

Gość Mala_09
nie popadam w paranoje tylko mowie jak cos jest nie tak to lepiej to sprawdzic ale spoko twoje zycie twoja sprawa juz nie doradzam, zegnam ;)

Gość coś
Alergia na gumy ,to nie jest wcale takie śmieszne-osobiście mam uczulenie na lateks (rękawiczki w pracy musiałam zamienić na winylowe),a prezerwatywy zawierają lateks...

Gość coś
Ale to co opisuje lejdii,to na 99% suchość pochwy-zastosować zawsze żelik i tyle

Gość lejdiiiii
dobra dobra, bez gumek... pewnie ;] MetalToNieŻelazo, jeśli poskutkuje to dostaniesz ode mnie 153 punkty ;]

Dnia 27.05.2009 o 22:43, Gość lejdiiiii napisał:

nurtuje mnie pewnien problem podczas seksu. otóż podczas dłuższego stosunku(powyżej 15-20 min) zacztynam mieć problem-pochwa zaczyna mnie piec, wargi zaczynają puchnąć i często pojawia się także przetarcie... Nie wiem, czy to od tego, że nie jestem dość wilgotna czy może jakaś reakcja uczuleniowa na gumki.. Chciałabym zacząć cieszyć się seksem, a nie czekać kiedy się skończy...

proponuję jednak wizytę u ginekologa i zapytanie go o to