Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annolia

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Annolia

Hej! Parę dni po domniemanym zapłodnieniu musiałam korzystać z łazienki dosłownie co parę chwil. Odczuwałam przy tym pieczenie. Objawy ustąpiły po paru godzinach. Po dwóch dniach znowu miałam to samo i znów tylko przez parę godzin rano. Następnie znowu jeden dzień wszystko było w najlepszym pożądku i dziś powtórka. Znowu biegałam do łazienki z rana z okropnym pieczeniem przy każdej kropli moczu, do południa wszystko wróciło do normy. Czy może to być zapalenie pęcherza? Nigdy nie miałam z pęcherzem żadnych problemów. Czy normalne zapalenie może pojawiać się na parę godzin co drugi dzień? Dodam, że poza tym przez parę dni miałam ból w podbrzuszu i kłucie w jajnikach. Mam również lekko powiększone i bolesne piersi, czego nie miałam nigdy nawet przed okresem. Robiłam test - wyszedł negatywny, ale mogło być jeszcze za wcześnie. Czy wie może któraś z Was czy objawem ciąży może być bolesne oddawanie moczu znikające po paru godzinach i pojawiające się co drugi dzień z rana?

Gość lalaalaladasjdlkaftdf
gówno mnie obchodzą twoje problemy sukoo

Witam. Miałam zapalenie pęcherza i dosłownie co chwile biegałam do ubikacji, podczas oddawania moczu bolały mnie jajniki okropnie. Poszłam do ginekologa i ten przepisał mi lekarstwa, które i pomogły. Powinnaś skonsultować się ze swoim ginekologiem, zbada Cie i napewno pomoze.

Gość annolia
Jolanda88 miałaś objawy zapalenia cały czas, czy mijały i pojawiały się znowu? Mnie dziwi, że mi to mija i pojawia się co drugi dzień. Lekarz nie chce mi na razie nic przepisywać, dopuki test nie potwierdzi braku ciąży (a mam nadzieję że się tak nie stanie, bo bardzo pragniemy z mężem dziecka). Wiarygodny test mogę zrobić dopiero za kilka dni.

Gość JJJ.
Piersi nie powiększyłyby Ci się parę dni po zapłodnieniu!!! Gdyby organizm reagował już na drugi dzień to ciąża trwałaby chyba miesiąc:) lol.. Infekcja nie ciąża i tyle.

Gość blumik
o kuuurwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! wypierdalaj z tym topikiem...kolejna szmata co dooopy daje a potem miauczy... idz kurwo do lekarza to ci powie...

Gość annolia
blumik ty też idz do lekarza... Do psychiatry!!!

u mnie ból pojawiał sie czasem. Najbardziej odczuwałam go podczas oddawania moczu... również myślałam, że może to być ciąża, ale były to \"typowe\" (bo tak powiedział ginekolog) objawy zapalenia pęcherza. Możesz i być w ciązy, organizm każdej z nas jest inny i inaczej reaguje na niektóre sprawy. Masz wątpliwości - gin ci pomoże. Życzę powodzenia

Gość jojojjjjjjj
to idź na bete - powinna wykryć już

Gość Annolia
Jolanda88 bardzo dziękuję za odpowiedz. Jutro idę do lekarza.