Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krejzi

Ciaza ? Pomocy

Polecane posty

Gość Krejzi

Hej :) mam 17 lat :) ostatni okres mialam 20 kwietnia czyli miesiaczka spoznia mi sie juz tydzien. Stosujemy prezerwatywe i oprocz tego moj chlopak zawsze wyciaga penisa przed wytryskiem ... dodam ze mam dosc nieregularne miesiaczki co jakies 35-40 dni. Nie piszcie ze powinnam isc do lekarza tylko co o tym sadzicie. Po kazdym stosunku dodatkowo sprawdzalismy gumke.. czy jest cala. W kazdym przypadku taka byla. Dodam tez ze na poczatku miesiaca wyjechalam nad morze na pare dni moze o zmiana klimatu... i chorowalam niedawno bralam leki na grype. Licze na sensowne odpowiedzi

spokojnie, napewno przez wyjazd :) w ciąże sie tak łatwo nie zachodzi ;) nie bylo wytrysku i w gumce - spij spokojnie

Gość Krejzi
tzn mieszkam nad morzem ale jakies 60 km od niego wiec to troche inny klimat niz nad samym morzem

Gość JJJ.
Sama więc doskonale zaargumentowałaś sobie, że TO NIE CIĄŻA. My nic nowego nie możemy Ci powiedzieć. Skoro masz nieregularne miesiączki - jaka sama przyznałaś i że kolejnym czynnikiem mogącym wpłynąć dodatkowo na ich nieregularność była zmiana klimatu, więc w czym problem?:) W takim wieku okres spóźniał mi się tygodniami a czasami w ogóle nie pojawiał się w cyklu i to nadal było do przyjęcia. Sprawdzałaś prezerwatywy więc czego od nas oczekujesz, że my sprawdzimy je kontrolnie jeszcze raz dla pewności?:P lol Dobrze wiesz, że sperma nie lata... więc skoro znalazła się w prezerwatywie i do tego nie w Tobie to nie ma nawet mowy ciąży! (chyba, że jakieś pieszczoty jeszcze "po" kiedy sperma mogła być przeniesiona na palcach czy coś - ale wątpię, bo byś o tym wspomniała)

Gość Krejzi
dokladnie.. pieszczot nie bylo. Ale nie chcialabym miec jeszcze dziecka. Tak wiem niektorzy z Was powiedza ze trzeba byc na to gotowym uprawiajac seks. Tyle ze ja jestem tego swiadoma ale mysl o tym mnie przeraza. Choc wiem ze moj partner by mnie nie zostawil to nie jestem gotowa na macierzynstwo.

Gość jojojjjjjjj
zrób test!!

Gość Krejzi
czy ma ktos jeszcze zdanie na ten temat?

Gość Krejzi
??

Gość JJJ.
Jeśli szukasz zapewnienia, że na 120% nie jesteś w ciąży to ja i cała reszta możemy Cię zapewnić, ale na tyle na ile to wynika z tego co napisałaś. Nic więcej przecież nie możemy ustalić - testu Ci przecież na odległość nie zrobimy, ale jak już tak bardzo się niepokoisz kup test za ok. 10 zł w hipermarkecie zwykłym i dla spokojności - sprawdź.