Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda niunka

nie mieszczą mi sie dwa palce...

Polecane posty

tak samo jak w temacie jeden wchodzi bez problemu i nic nie boli a jak chce włożyc drugi to odczuwam ból i czuje że nie ma tam tyle miejsca... dlaczego tak sie dzieje? tylko nie krzyczcie że nowy taki sam temat na tamtym sprytnie działał podszywacz

nie chce byc jakaś rozepchana ale jak by mi sie swobodnie dwa zmieściły to bym była podbudowana i oswoiła sie zmyślą że jest mozliwość że nawet penis sie tam zmiesci

Gość mialam podobniee
sluchaj ja kiedys mialam podobnie. Z tym ze nawet jednego palca nie moglam wlozyc ani tampona. Pozniej gdzies wyczytalam ze trzeba sobie rozciagnac pochwe. I zaczelam sie masturbowac i wkladac najpierw jeden palec a pozniej po jakims czasie drugi. Wloze juz 3 palce ale szczerze mowiac z tymi 3 nie ma duzej przyjemnosci, lepiej jest z 2. Dodam ze jestem dziewica i ginekolog mi powiedzial ze mam rozciagliwa blone :)

Gość sliczna
hmmmmmmmmmmm musi byc przeda wszystkim wilgotna..........zeby cos wsadzic.mozesz ja sama zwilzyc jak sie podniecisz maxymalni to napewno zrobi sie mokra i troche wieksa no i nie licz na to ze bedzie odrazu efekt,do tego potrzeba kilka takich cwiczen rozciagajacych.poza tym im bardziej bedzie mokra tym lepiej bedzie mozna wlozyc i no wiecej,,,,,,,,,

Gość młoda ninka
tak

Gość młoda ninka
ale robie to przed kamerka!

Gość szalonaa
czy takie rozciaganie pochwy daje szanse na mniej bolesny sex ? skad mam wiedziec jak gleboko moge palce wsadzic? odpiszcie prosze

Gość szalonaa
jeden mi wystarczy . chce dopiero tak zaczac robic

ja proponuję świece, w IKEA jest pełen wybór długości i grubości, zaczynaj od najcieńszych, a jak dojdziesz do najgrubszych to kaśdy fiut się bez bólu zmieści i wielu nawet nie zauważysz. a jeśli mimo wszystko boisz się bólu rozrywanej błony to brandzluj świecami dupsko, żeby rozciągnięte do penetracji było i popuścisz rowa a cipka zostanie nieboląca

Gość szalonaa
co bede czula wsadzajac sobie pierwszy raz?

Gość szalonaa
moja kumpela boi sie jak facet bedzie wkladal jej penisa . co mam jej poradzic??

Gość przystojny wawka85
chetnie bym Ci zaprezentowl wszystko w praktyce ale najpierw odpowiednio nawilzyl;) tylko nie wiem czy byla bys zainteresowana??

Gość szalonaa
moja kumpela bylaby zainteresowana i sie pyta co bedziesz robil po kolei? chce zebs opisal

no najpierw pewnie musieli bysmy sie choc troche poznac, wiec umowili bysmy sie i najpierw pogadali. Jesli nadal byla bys chetna poszli bysmy w jakies ustronne miejsce gdzie zsunal bym Ci spodnie i nawilzyl dziurke jezykiem, podraznil lechtaczke tak aby poplynely z Ciebie soczki i nie przestajac pracowac jezykiem powoli wsunal bym po kolei najpierw jeden paluszek...

Gość renata m
trnuj od jednego, najmniejszego od reki palca... rozciagnie ci sie

Gość przystojiny wawka85
moge tobie wjechac moja wska do pizdy

Gość szalonaa
przystojnywawka moja kumpela nie chce twojej pomocy