SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 niewiem gdzie kupic takie tabletki....czy sa na recepte?? kto moze mi je przepisac??? czy jest jakies zagrozenie?? prosze pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 hmmm zastanow sie... myslac logicznie w polsce aborcja jest zabroniona= ze nie mozna ich dostac ot tak po porstu ytlko na recepte. uzywa sie od tego lekow ktore jako skutki uboczne ywoluja poronienie a co za tym idzie jest mozliwosc ze sie nei uda a powiklania po? sa bo trzeba oczyscic macicea sama tego ni zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 czyli musze isc do ginekologa?? ale ja jestem niepełnoletnia i niewiem jak moze zareagowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak masz pieniądze to on ci da Napisano Maj 27, 2009 te tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 No na pewno zachwycony nei bedzie. ale licz sie z ytm ze nei kazdy ginekolog ci je da. Poniewaz jak ma jakies zasady moralne to mzoe ci ich nei dac. A i na pewno musisz byc przygotowana na to ze sporo gotwki sobei za to policzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Maj 27, 2009 możesz je zamówić z http://www.womenonweb.org/article-174-pl.html masz pewność, że jesteś w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 testy to potwierdziły... ale ja chce zeby on zachował dyskretnosc... czy powie rodzica??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbvbvb Napisano Maj 27, 2009 masz 16lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 tak... jestem dziewica ale przez peting doszło.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Maj 27, 2009 niby jakim cudem?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 sperma na palcach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wqrwiona studentka Napisano Maj 27, 2009 dziecko co ty tu wypisujesz? Ty chociaż wiesz jak prawidłowo test zrobić? Na pewno nie jestes w ciąży tylko okres ci sie pare dni spóźnia a ty panikujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 przez nieprzebita błone przejdzie sperma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caarel 0 Napisano Maj 27, 2009 sperma na palcach...i myslisz ze dostala sie do szyjki macicy...chociaz?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 zanim zrobsiz cos pochopnie ... lepiej poczekaj zrob test idz do lekarza i opowiedz wszystko jak bylo lekarz powinnien ci pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 ok ale boje sie tego ze lekarz zawiadomi rodzicow o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjjjjjj Napisano Maj 27, 2009 hehe a może to jednak niepokalane poczecie? weź i wysmaruj się tan wodą święconą to może ciąża ci wyparuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 A skonczone 16 lat masz? jesli tak to nie powinnien nicmowic... a zreszta kurde trzeba bylo porozmawiac z rodzicami tip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 jojojojjjj -> nie martw sie zrobie tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 nie mam skonczonych... rodzice cały czas mi mowia zebym uwazała..jak sie dowiedza to po mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Z. 0 Napisano Maj 27, 2009 a jesteś tego pewna? robiłaś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 Nie iwem jakie masz uklady z rodzicami ale mysel ze powinnas z nimi porozmawiac bo wydaje m isie ze nei do konca wiesz jak dohodzi do zaplonienia neich chociaz to ci wytlumacza. A jak narazie czekaj na okres zrob test albo idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 jestem...robiłam 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Maj 27, 2009 jak nie masz tosama nie możesz iść do lekarza, tylko z rodzicem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 a niewiesz jakie oa sa te tabletki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Z. 0 Napisano Maj 27, 2009 a co z ojcem dziecka? nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 o kur... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 pomaga...tez chce zebym wzieła tabletki ale nie wiem gdzie je dostac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 27, 2009 A ile ci sie okres spoznia? regularne masz zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wqrwiona studentka Napisano Maj 27, 2009 możesz iść sama! Ja w Twoim wieku sama chodziłam chociaż było to parę ładnych lat temu. Moja kuzynka ma 17 lat i sama chodzi do ginekologa wiec nie musisz iść z rodzicami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach