caarel 0 Napisano Maj 27, 2009 SAmAntAnia3 jestem pewna, ze wczesniej napisalas, ze on chce zebys je wziela i ty chcesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 no dzieki:) narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Maj 27, 2009 i tak ich sobie nie załatwisz;) mam nadzieje, że to jednak nie niepokalanie poczęcie i nie jesteś w ciąży. Cholernie żal by mi było Twojego dziecka.. Mieć taką głupią matkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 a mi ciebie zal.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stara baba lalalal Napisano Maj 27, 2009 No i co ? Lekarz powie:\" Ależ proszę, oto tabletki dla Pani :) Adresu Pani nie wpiszemy w rejestr i nic nikomu nie ppowiemy o pani ciąży\". Wy chyba nienormalne jesteście. Dziecko, idź do matki, powiedz co się stało. A myślisz co będzie potem? Co z twoją psychiką ? Dasz radę z tym zyć? I nie mówcie bzdur typu, że lepiej usunąć niż bawić dzieciaka. Same nie wiecie co w życiu dobre, lepsze, gorsze bo bez obrazy , za młode jesteście. Kochanie nic nie rób pochopnie. Wiem co to znaczy, uwierz mi , to nie jest dobre wyjście dla Ciebie. Porozmawiaj z kimś dorosłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 trudno...pozostaje tylko jedno wyjscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Maj 27, 2009 jak ma 15 lat i opowiada że może być w ciąży to lekarz powinien z rodzicami się skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000000 0 Napisano Maj 27, 2009 Forum to nie jest mądry pomysł. chyba że robisz z nas wała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebok Napisano Maj 27, 2009 KURWA MAC!!!! PO CO GADACIE Z TA TĘPĄ LARWĄ???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Maj 27, 2009 tak robie z was wała! zadowolone?? to wypierdalac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strasne ocy Napisano Maj 27, 2009 Współczuję ci języka." w...dalać" to może powiedzieć każdy. A trochę klasy by się przydało, nawet jak się robi kawał. A jak to prawda, to tym bardziej współczuję, bo po takim przywitaniu, nie licz na jakąkolwiek odpowiedź, czyba że pokroju twojej własnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migasiek28 0 Napisano Maj 27, 2009 jakby nie było, to jest mozliwe... jesli facet mial sperme na palcach i jej wsadził te paluchy w pite to plemniki miały szanse dojsc do macicy, bo jak wiadomo w błonie dziewiczej są dziury zeby okres mógł wypływać... a plemniczki sie ruszają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość limme Napisano Maj 28, 2009 Coś Ci powiem. Jak byłam w Twoim wieku, też dziewica byłam przekonana ,że zaszłam "przez palce". Testy były pozytywne a okresu nie miałam 2 tygodnie. I co BZDURA, mogłaś mieć wadliwą serię testów. Zapłodnienie w ten sposób jest niemożliwe. Musiałby mieć strzykawkę zamiast palca. Teraz druga sprawa: TABLETKI tego typu powodują poważne zaburzenia równowagi hormonalnej. Ogólnie źle wpływają na organizm ,samopoczucie. Mogą być niebezpieczne, jeśli byś je kupiła w internecie (tak poza tym KTO KUPUJE IDIOCI I BARANY LEKI NA RECEPTĘ W SIECIE, AŻ MNIE COŚ STRZELA JAK TO CZYTAM!!!!!) Jeśli coś jest na receptę, to znaczy,że używany bez wiedzy lekarza, który tą receptę wypisuje jest NIEBEZPIECZNE. Weź tabletki, może przytyjesz, może wypadną Ci włosy, albo coś uszkodzisz. A Twoja mama się dowie jaką ma odpowiedzialną córkę. NIE MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY jest to biologicznie niemożliwe w taki sposób jak to opisałaś. Idź dziewczyno spać, nie rób z siebie niewiadomo kogo. Ja miałam w swoim życiu ze 3 błędne testy pozytywne, raz nawet lekarz myślał,że jestem i zlecił badanie krwi. A nie byłam. Nie pierdziel głupot i jeśli jesteś gotowa rozebrać się przed facetem, to tym bardziej powinnaś brać odpowiedzialność., Tyle ode mnie i radzę więcej poczytać o biologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach