Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkajka

nadzerka - grzybica- problem z cytologia

Polecane posty

Gość malkajka

Mam problem. 3 miesiace temu moj ginekolog podczas badania stwierddzil u mnie nadzerke, okreslil ja jako jedna z najwiekszych jakie widzial i zalecil ze trzeba zrobic cytologie. Nie wspolzyje jeszcze, mimo to moj lekarz stwierdzil ze zawsze lepiej to badanie wykonac, zwlaszcza ze mam juz 25 lat, bo ostatnio wykryl raka szyjki maciciy u dziewicy 19 latki, tak wiec "strzezonego PAn Big strzeze". Na cytologie do tego lekarza chodzilam juz 4 razy i ani razu nie udalo sie badania wykonac. Mam grzybice i wielkie uplawy co uniemozliwia wykonanie badania. Zuzylam juz 3 opakownia globulek dopochwowych, zero efektu:( Jest coraz gorzej, uplawy sa albo biale, albo brazowe, czasem tez sa krwawienia miedzymiesiaczkowe. juz nie wiem co robic, lekrza zapewnia mnie ze zapisuje mi takie silne leki ze musza pomoc na grzybice i wtedy zrobimy cytologie, ale na razei bez skutku

Gość ....finka
Choroby kobiece ---porady .Tu na forum.........................

Gość malkajka
pomoze ktos?:( zaraz zajrze tez na tamten watek ,dzieki

Gość magnolia 343
A mialas gyzonal? taki krem dopochwowy, od niedawna jest w polsce, ale na szczescie juz jest, dziala, bo mi gin przepisal. I pomoglo. Ale nadzerke musisz zlikwidowac, bo z tego moze byc rak w przyszlosci.

Gość magnolia 343
Sluchaj i jeszcze jedno, ja nie twierdze, ze ten gin do ktorego chodzisz jest zly, ale moze idz do innego, moze jakos zaradzi. Sluchaj, ja wiem ze niektorzy lekarze sobie po prostu nie radza, moze sa mniej doswiadczeni. Wiem cos o tym, bo mam tak ropne migdaly co jakis czas, a jeden lekarz powiedzial mi, ze nie zapisze mi juz nic, bo juz nie ma dla mnie antybiotyku, tyle juz nabralam. Wkurzylam sie i poszlam do innego lekarza, ten po obejrzeniu moich migdalow stwierdzil, ze sa do usuniecia, ale bezproblemowo przepisal mi antybiotyk, po ktorym ropa zniknela bez sladu...................takze mowie Tobie, idz do innego lekarza, zobaczysz co Ci powie.