Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okruszeknovynettka

Czy Was też to wkur... P

Polecane posty

Gość okruszeknovynettka

Zaluważylam, że pełno tu topików w stylu "kochałam się bez zabezpieczenia, czy moge być w ciąży" Boże! czy Ci ludzie nie wiedza skąd biorą się dzieci? Czy dziewczyny nie myślą, że trzeba sie zabezpieczyć wrrrrrrr........ Musiałam to napisac :P

Topik może nie górnolotny ale potrzebny:P Mnie też wkurzają te dziewczątka, które podają tu wszystkie "dane" łacznie z tym co jadły na śniadanie i w jakim proszku piorą i pytają sie kafeteryjnych wyroczni " czy moge być w ciąży??!!"... ech..

Gość samasobie
:D i chcą kategorycznej odpowiedzi TAK czy NIE, a najlepiej kilkunastu. i w żadnym razie nie wypominać głupoty :)

Gość okruszeknovynettka
Widze, że nie jestem sama :p ja czytałam kiedyś takie coś "czy jeżeli uprawiałam seks przez ubranie to moge być w ciąży" to zapamietam do końca życia :D

Taaak, i jeszcze "Tydzien temu pieściłam się z chłopakiem a dwa dni temu robiłam sobie dobrze okres spoznia mi sie 1 dzien!! Bossh co robic?"... Coz, dzisiejsza mlodziez( i nie tylko.. :P)

Gość samasobie
niedawno był hit: studentka pytała czy po prysznicu (samotnym) może być w ciąży, bo ktoś mógł plemniki na kurkach zostawić :) no albo po kąpieli w wannie, po kimś. kurcze, to chyba prowokacje wszystko, nie wierzę, że można być tak niezorientowanym

Gość okruszeknovynettka
No tak zwykle przedział wiekowy to 14 - 17, żadko zdarza się, żeby takie problemy miały kobiety, no chyba, że są mądre inaczej :P

Gość aleees
A to,że wraz z koleżanką ogoliły sobie włosy na macicach i je swędzi ? :-o :D

Nie no najlepza jest ta co chce tabltki poronne a dziewica jest

Gość samasobie
właśnie to czytałam, wszystko opada. to chyba jakieś forum niepokalanych poczęć. a ta mała gotowa jest się teraz tabletami poronnymi struć, a reszta jej w tym sekunduje

no na poczatku reszta chiala e jakby pomoc ale jak sie dowiedzieli co to za przypadek no to juz nie...

Gość samasobie
bo to mały krętacz jest, sama nie wie już co wypisuje i plącze się w zeznaniach. na innym wątku mądre panny jej doradzają w kwestii tych tabletek

Boze kochany niech zrobai obowiazkowe wychowanie sexualen w skzolach!!!! bo to co sie dzieje to masakra jakas. uslsyzala o tabletkach poronnych ale nei map ojecia jak to dziala

Gość samasobie
działanie tabletek to już wyższa szkoła jazdy ;) tu potrzeba uświadomienia, skąd biorą się dzieci. konkretnie, a nie dlatego, że on mnie dotknął. wstrząsający brak wiedzy

No wlasnei dlatego wychowanei sexualne powinno byc obowiazkwoe w skoalch! bo jak nie jest to wiekszosc rodzicow pod namowa dzieci nei zapisuja na te lekcje a toduzy blad!

hehe takich topikow jak ten było juz kilka albo kilkanascie:) zawsze chetnie sie wypowiadam w nich i dołaczam do grona osób ktore nienawidza takich tematow i probuja chociaz troche zwalczyc głupote ale no cos brak wiedzy robi swoje

Gość samasobie
może ja już taka stara jestem i w innej szkole uczona, ale tyle wiedzy to już w tym wieku miałam. inna sprawa, że mając 15 lat nie bzykałam się bo mi to nie pasowało. dzieciaki dorwały się do nowej zabawki a instrukcji obsługi przeczytać się nie chciało i teraz płacz ;)

ogolniemysle ze dzieciaki o ciazy iwedza tylko ytle zesperma jak dostanei sie do pochwy to juz ciaza a tonei tak jest.

Gość samasobie
do albo w okolice, np. na brzuch :) same brzuchate gimnazjalisty byśmy mieli.

Naprawde zdarzaja sie cuda ale bez przesady... ogolnie ostanio moda jest na wiatropylne dziewzyny zawsze sie dziwia " w ciazy? ae jakto" ..no tak ostanio strasznei wieje noi pylki sa w powietrzu...hmm mzoe plemniki tez? :P

A mi szkoda tych dziewczyn. Widocznie nie mają nikogo bliskiego, komu mogłyby o tych obawach powiedzieć. A gdy w grę wchodzi burza hormonów, zdarza się zapomnieć najlepszym o zabezpieczeniu. Mi się długo z moim facetem udawało ..... raz bez , raz z "Z"..... Zaszłam w ciążę, po której obiecywałam sobie solennie, że teraz to już na pewno będę uważać! A te dziewczyny co rodzą rok po roku to jakieś idiotki, co one nie wiedzą jak się zabezpieczyć? Itd. Mój synuś miał 7 miesięcy, a tu "a kuku"..... Drugie dziecko( ciąży się wstydziłam przez kilka miesięcy, bo przecież tak jak ja o innych, tak samo o mnie pomyślano ) urodziłam gdy pierwsze miało 1 rok i 3 m. Od tego momentu zabezpieczam się-mam obecnie 37 lat i tylko tych dwoje fajnych dzieci ;P Dziewczyny - nigdy nie potępiajcie innych- nie wiecie co dla Was zgotuje los. Pozdrawiam :))

Gość samasobie
szkoda-nie szkoda. może nie mają z ki pogadać, ale do internetu dostęp mają. to nie jest najlepsze źródło wiedzy, ale trochę pomaga. a to co one tu wypisują, to braki w wiedzy szkolnej, tej podstawowej. to mi ciśnienie podnosi. bo brać się za seks mając np. 15 lat i nawet nie pomyśleć o zabezpieczeniu? i te latające plemniki... nie potępiam "zapomnienia", bo bywało, nie powiem, ale głupota niektórych pytań mnie przeraża

Nie potepiam tylko dziwie sie. w mlodosci czesto podejmuej sie nieodpowiednei decyzje... N oszkoda ze nei maja kogos bliskeigo z kimmoglyby porozmawiac. Ale jest internet sa flmy sa ksiazki zcie teraz daja nam duzo mozliwosci by sie wszystkiego dowiedziec. a gdy hce sie takim dziewcyznom cos wytlumaczyc nei chca sluchac.

Gość samasobie
sobie ponarzekałyśmy jak starsze panie :) a niech się uczą na swoich błędach, tylko biedne te ewentualne dzieci, bo durne matki je wychowają