Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemozliwaaaaaaa

pomysł na niezapomniany dzień z NIM

Polecane posty

Gość niemozliwaaaaaaa

nie chodzi mi o kolacje przy swiecach a potem sex.. mysle nad czyms innym i kreatywnym ale nic nie przychodzi mi na mysl;/ Moze kiedys zrobilyscie cos takiego c o wspominacie do dzis ? Cos co przelamuje rutyne ktora powoli sie zakrada ;/ ..

Gość kekekekekekekeke
ja mojemu pokazałabym moje miasto z mojej perspektywy (jest bardzo tajemnicze i cudne! :D) potem spacer przez pola, łąki i lasy (są niezwykłe) leżeć na trawie, gapić się w niebo i wpsólnie marzyć! :D wspólne robienie sobie zabawnych fotek :P hehehe poza tym mam jedno takie miejsce, do którego trudno się dostać, bo nie ma klucza do furtki, ani do kłódki w bramie.. trzeba przeleźć przez płot do super domu, gdzie nikt nie mieszka! :D akurat przypadkiem mam te klucze.. postanowiłam tam w jednym pokoju trochę posprzątać, przynieść świeże kwiaty, wino, 2 kieliszki... :D innym razem jakaś spontaniczna wycieczka! :D "Skarbie, musze Cie ukraść na pare godzin" - jedziecie na lotnisko i obserwujecie odlatujące samoloty :) albo zwiedzacie jakieś miłe okoliczne miejsce :D jedźcie na rolki, albo wycieczka rowerowa.. :) kreatywna randka może być nawet u mnie w domu, w moim pokoju :D zatańczyłabym seksownie, striptiz, dużo śmiechu i świetna zabawa :D hihihi pomysle jeszcze nad czyms, co mogłoby odpowiadać Tobie ;p bo trochę wyszłam poza temat :D wybacz ;p

Gość azja tuhajbejowicz
tak, kolacja ze swiecami a potem seks w lazience i duzo piany, to jest bardo oryginalne i prelamuje zawsze rutyne a potem serial na TVN

Gość kiczkas
siwetnie pomysly :):) i ja rowniez chetnie poslucham dalej :P

Gość niemozliwaaaaaaa
spoko ;) po prostu jestesmy juz dluuugo razem i chce zrobic cos fajnego .. a juuuz wiele probowalismy .

Gość .aaa......a....
to może posiedźcie na dachu jakiegoś ogromnego budynku wczesnym rankiem przy wschodzie słońca, budzą się ptaki latają stada wron i innych ...

Gość kekekekekekekeke
oooo! możesz wziąć super wypasione, najdroższe i najszybsze auto z salonu na jazdę próbną! :D i pozwolić mu pośmigać po autostradzie :D to jest dopiero odlot :P hihi albo zawiązać mu oczy i zrobić jakąś fajną niespodziankę? :> może jakiś fajny masaż..? :D gdybym mieszkała w wielkim mieście, chciałabym wejść na dach wieżowca i poobserwować miasto nocą.. i światła :D albo pochodzić po galerii handlowej i przymierzać ciuchy, wspólnie coś wybierać, doradzać sobie, komplementować :D - mój jest nietypowy, uwielbia zakupy! :D hehehe

Gość niemozliwaaaaaaa
azja tuhajbejowicz własnie napisałam że nie chodzi mi o kolacje przy świechac czytaj ze zrozumieniem :P zamiast sie czepiac;)

Gość ja jestem zdania 1234
ślub? rozwód? nie wiem co was lączy, ale moze być super i pewnie jeszcze nie bylo

Gość kekekekekekekeke
albo wynająć pokój w hotelu na dobe? :D kiedys mój mi tak zrobił.. nie wiem ile kosztowało, ale było bosko! :D 4-gwiazdkowy - jak dla mnie mega luskus :) szampan, wielka łazienka z wanną, duże wygodne łóżko.. :D czułam się jakbym była na wakacjach gdzieś za granicą :P totalny relax i odlot :) tyle rzeczy można robić razem.. :) konie kraść! :D iść do jakiejś fajnej knajpy, w której jeszcze nie byliście i spróbować czegoś nowego.. :) wygłupiać się! :D

Gość .aaa......a....
:D dobre 1234 albo wsiądźcie do pierwszego lepszego pociągu rankiem lub w nocy gdy nie ma tylu ludzi i jedźcie do końca,póżniej noc lub dzień przed wami w nowym miejscu i działacie spontanicznie tak najfajniej

Gość niemozliwaaaaaaa
no mozna mozna fajny pomysl ale brak flo ;/ a co do taniego moteliku mam go zabrac ?;p problem tez w tym ze mieskzamy w malym miescie .. gdzie bylismy juz doslowanie wszedzie.. prawko jest ale samochodu brak wiec o jakies dalsze wypady trzeba ze znajomymi ;]

Gość azja tuhajbejowicz
ale to zawsze dziala!

Gość .aaa......a....
to stopem jedźcie znam ludzi którzy w ten sposób objeżdżają cała europę... zależy co lubicie

Gość kekekekekekekeke
też mieszkam w małym mieście, ale 10km od lotniska :P właściwie mieszkam w dolinie, mamy tu gigantyczny park, wielkie obszary łąkowo, polne, kilka dużych boisk, korty, centrum kultury.. 3 osiedla blokowe i mnóstwo domków, niektóre opuszczone. :D to zaledwie 17km kwadratowych miasta. w sąsiednich miastach(ok. godzina drogi komunikacją miejską) są też duże budynki, wielkie sklepy :D dalej są piękne parki, jeziora itd. wybierz się gdzieś sama najpierw, obadaj nowy teren, zostaw tam jakis przedmiot, a później wspólnie znajdźcie "Skarb" :D hehehehe

Gość kekekekekekekeke
chociaż samej troche ryzykownie i niebezpiecznie.. ;p lepiej razem pozwiedzajcie nieznane tereny! :D

Gość cosik trzeba tu poradzić
sex na polu!

Gość niemozliwaaaaaaa
myslalam raczej nad tym zeby sex byl uwienczeniem dnia l;)

Gość kekekekekekekeke
ale u mnie są pola zboża, pszenicy, kukurydzy... :D kukurydza tak wielka, że tylko czubek głowy wystaje ponad kłosy :)

Gość cosik trzeba tu poradzić
no to najpierw recytacja - A.Mickiewicz - gdzie bursztynowy...,no a potem sex w gryce .... no bajka i jak romantycznie będzie

Gość kekekekekekekeke
a może razem uprawiajcie jakis sport? pojeździcie na deskach, albo pogracie w kosza..? może idźcie na mecz? :D ja chciałabym iść na lody, a potem na truskawki, a potem pohuśtać się na huśtawce na placu zabaw.. a potem chciałabym, zeby nosił mnie na barana :D hehehehe

Gość niemozliwaaaaaaa
czyy caly swiat sie tylko na sexie opiera ?;)

Gość niemozliwaaaaaaa
kekekekekekekeke jaka kreatyna ;) dzieki za rady moze cos wykorzystam :)

Gość kekekekekekekeke
nie ma za co :* powodzenia tam z Twoim! :D mam nadzieję, że będziecie się doskonale bawić, a Twoja randka będzie udana i naprawdę niezapomniana! :)

Gość niemozliwaaaaaaa
taaak to bylbyy niezapomniany ostatni dzien naszego zwiazku ;d