Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerrrrrwiona

jestem wkurwiona na maxa!!

Polecane posty

Gość wnerrrrrwiona

Przytylam tak po escapelle,ze po prstu jakaś masakra!Dlaczego ginekolog mnie nie ostrzegł ani w ulotce nie jest napisane ,ze będę gruba jakświnia? :P Czytałam na innym forum,ze 3 miesiace oranizm dochodzi do siebie po tej bombie hormonalnej.Czuje sie tak okropnie,ze z domu nie wychdze bo mi spodnie na dupe nie wchodza!

Gość nooooooooo
a gdybyś wiedziała to byś nie wzięła? w ciąży tyje się bardziej. myśl głową nie dupą

Gość wnerrrrrwiona
jasne ze bym nie wzięła:] nie tak łatwo oddać dobry strzał zeby zapłodnić dziewczyne :P

3 miesace? to zalezy bo tak naprawde mzoesz dochdozic do siebei kocej albo nawet dlzuej.

Gość wnerrrrrwiona
wiem,ze wypisuje to co napisałam było idiotyczne :) Po prostu jestem zła,ze nagle siadło mi na dupie 4 kg. Ale piwa naważylismy to trzeba je wypić. Mam 26 lat,więc wcale bym się ciążą nie martwiła, ale chyba zbyt krótko jestemy ze swoim chłopakiem by fundować sobie dziecko. Ginekolog zanim mi wypisał escapelle zapytał tez chłopaka o zdanie,czy sie zgadza i nie ma nic przeciwko. Jak to w ogole jest z hormonami? Kilogramów nabytych od nich trudniej sie pozbyc niż "zwykłego" tłuszczyku?

ogolnie zawsze latwiej prztyc nzi sie pozbyc zbednych kilogramow. a z hormonami..hmmm nei wiem w sumi mozliwe ze mzoe bcy tak ze tudniej sie pozbyc taiego tluszczyku

Gość ja też tyjeeeee
ja też przytylam po tym świństwie mimo,że nigdy tendencji nie miałam do tycia