Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mena1344567890

co z tymfacetem

Polecane posty

Gość mena1344567890

hm chciałabym posłuchać waszych opinii ... po krótce streszczę. poznaliśmy się 4 miesiące temu. na początku pisał prawie codziennie, praktycznie nie było dnia ,byśmy nie mieli ze sobą kontaktu. spotykaliśmy się raz na tydzień- 2 tygodnie. On ma prace , ja studia . miesiąc temu sprawa trochę się rozwinęła. Byliśmy na jednej imprezie on z kolegami , ja z koleżankami. spotkaliśmy się- po imprezie poszłam z nim do niego (oboje byliśmy trochę podpici) , nie kochaliśmy się ale ... mało brakowało. Po 3 dniach spotkaliśmy się znowu... zaprosił mnie do siebie. tam wyszło tak, że znowu ... o mały włos się nie przespaliśmy... w sumie on chciał, ja nie chciałam. Gdy pytałam jaki ma stosunek do mnie, gdy mówiłam wtedy , że ta cała sytuacja jest dla mnie dość dziwna. On omijał temat... ( dawno już zauważyłam,że jest osobą skrytą, ciężko okazuje emocje, nawet potwierdziła mi to jego była) . powiedziałam jemu, ze jeśli liczy na taki układ - czyt. łóżko, to niech poszuka sobie innej. on mi na to nic nie odpowiedział. dalej do mnie pisze, w sumie teraz mniej niż kiedyś. Ja sobie dałam spokój... Teraz odpisuję , gdy on napisze,lub sama wyślę pierwsza raz na tydzień sms. nie wiem co robić... siedzi mi w głowie... jednocześnie wiem,że to chyba nie ma sensu. Miałabym po kłopocie,gdyby powiedział mi prosto w twarz \" tak, chce tylko sexu \" ... a on ani tak mi nie powie, ani tez inaczej... juz nie wiem , jak go podejść....

Gość zezowateszczescie
jak go podejsc? proste powiedz ze sex za pół roku i zobaczysz czy sie nadal bedzie odzywał ;)

Gość alajazda
a tobie na nim zalezy? jak? widzisz go jako swojego partnera, widzisz swoja przyszlosc z nim?

Gość mena1344567890
czy widzę swoją przyszłość z nim? hm... tak naprawdę nigdy się nad tym nie zastanawiałam . czasami pisze miłe smsy, jeden po drugim a czasami potrafi się nie odezwać kilka dni... gdy się spotykaliśmy był bardzo czuły , nie podchodził do mnie jak do "rzeczy"... w sumie wolałabym,żeby przestał się odzywać , niż było tak jak jest teraz... a przecież nie zapytam go w prost , raz , że nie chce, bo może przestraszyć się. a dwa- i tak zapewne mi nie odpowie ... ech