Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaLSKALD

ale jaja!! przeczytajcie

Polecane posty

Gość kaLSKALD
składał osobiście koleżanko, ja mu poprostu wypełniałam go na kompie w firmie, bo on prywatnie nie miał takiej mozliwości.. a poza tym kolegom się pomaga, tak? i jeżeli dla Ciebie dodatkowe 1200 zł na koncie to nie dużo, to gratuluję fortuny :)

Gość babbelina
nie wierzę że nie zauważyła 1200, jakby nie zauważyła tzn musiałaby mieć dochody co msc kilkadziesiąt tysięcy na pewno sprawa wygląda tak - wie że dostała więcej ale nie pytała urzędu dlaczego , poprostu dali to dali i już, ucieszyła sie

Gość fajna fajna
fortuny niestety nie mam, ale nie pilnuję stanu konta codziennie, na wyciągu z konta zauważyłabym obcą kasę, ale to byłoby dopiero po jakimś czasie. A skoro sam składał PIT-3, to dlaczego nie spojrzał co tam jest powpisywane? Ja nie znam swojego nr konta na pamięć, ale na pewno zauważyłabym, że to jakoś nie mój nr. Po prostu facet zdał się zupełnie na swoje pracownice, jak bezradne dziecko i teraz ma pretensje, że któraś popełniła błąd? bo nie wierzę, że zrobiła to celowo, aby zagarnąć jego kasę.

Gość kaLSKALD
a po co miał przeglądać tego Nip-a? robię to dla praiwe setki osób, nigdy żadnej pomyłki nie był, wszystko miałam jak byk z programu podane, więc nie miał powodu podejrzewać, że coś jest nie tak.

Gość fajna fajna
a czy urząd skarbowy wysyłając pieniądze na konto podaje tylko sam nr konta bez żadnych innych danych? np choćby nazwisko, NIP, PESEL? bank by się połapał, że coś jest nie tak z tym przelewem. Coś mi się nie wydaje, bo wiecie ile byłoby takich pomyłek :P

Gość jak podajesz nr konta
do skarbowki nic wiecej nie musisz podawac widocznie bank tez tego nie zauwazyl ale ktos w skarboce przeciez nie zna nr konta osoby do ktorej przelewa kase..... jak wysylaja kase nie pisze ze np to jest nr konta pana Kowalskiego tylko wlasciciel podaje nr konta i tyle