Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka smuta

Rozstanie z mężatką- jakie scenariusze, pomocy... jakiś rad.

Polecane posty

Gość Wielka smuta
Tak ma i Tu było określone po raz kolejny piszę,że rodzina jest priorytetem. Wiele ludzi, ma kogoś na boku taką odskocznie, gdzie rodzina jest ważna, ale jest też ten drugi, który akceptuje taką a nie inną sytuacje, Ma życie, ale i jest też częścią tamtej kobiety. Ludzie, którzy nie są w takiej sytuacji tego nie rozumieją:(

Gość Wielka smuta
Ja lubię alkohol, ale on na doła nie pomoga tylko pogłebia. Ja nie twierdze,że mi nie przejdzie, Ja chce tylko usłyszeć co zrobi! By kobieta która była i jest dla mnie ważna była jeszcze przez jakiś czas ze mną! Powiedz co Ty byś zrobił, wysil się i napisze, jakiś przykład, rada..

Gość a dlaczego ona nie zostawi
ile masz lat?

Gość Wielka smuta
28

Gość Wielka smuta
Na to będę miał jeszcze czas, chce innej rady

Gość Wielka smuta
ale mi to nie przeszkadza, ja to akceptowałem od początku. Czy to tak trudno zrozumieć? Że chciałem ją mieć od czasu do czasu? Że tak miało to wyglądać?

Gość Wielka smuta
Ludzie są różni. Jedni są tacy, inni tacy a jeszcze inni, tacy. Ja jestem taki, jaki jestem.

Gość kobieta która kocha
chce Cię mieć na zawsze a nie od czasu do czasu nie chce się dzielić Tobą... ani sobą nie chce być chwilową przyjemnością, rozrywką chce być najważniejsza może właśnie to sobie uświadomiła "Twoja" kobieta Wielka Smuto a ty jej nie kochasz ty się... dobrze bawisz a raczej bawiłeś zabrała Ci zabawki a Ty zbyt niedojrzały zeby wnioski wyciągnąć :(

Gość Wielka smuta
Kocham ją... i ja rozumiem jej wszystkie obawy lęki itp. Ona o tym wie, ja o tym wie.. Kocham ją... a że Ty masz taką sytuację, jaka masz. To problem już inny, widocznie trafiłaś na kogoś nieodpowiedzialnego, kogo kochasz, a dla kogo byłaś zabawką. Bo ona nie była, i jak mowiłem nie seks się liczył, tylko choćby wspólne słowa i radości.

Gość co ty wiesz o życiu
nic nie rozumiesz, chcesz budować coś na nieczym. Bo to jest nic, jeśli nie rozumiesz, że ona już wybrała. Smuta jesteś to prawda i nie widać żebyś chciał to zmienić. Płaczesz jak dziciak, bo mu zabierają nie jego wiaderko. Ech...

Gość Wielka smuta
Płaczę bo cierpię... Wiem,że jeśli nie stanie się nic, że jeśli nie zetkniemy się raz jeszcze, to kiedyś się z tym pogodzę. I będę miał mnóstwo pięknych wspomnień, bo tylko takie mam. Ale teraz się nie godzę... na na ten czas. I co Ty możesz o mnie wiedzieć. Nic nie wiesz.

jak byłeś taka pizda grochowa jak teraz to nie dziwne ze cie zostawiła

Gość co ty wiesz o życiu
Żal d..ę ściska jak pomyślę jak będziesz kiedyś traktował żonę mając wolną przestrzeń w sercu.

Gość Wielka smuta
Najlepiej idzie obrażanie... Spadam stąd. Wiem,jest żałosny bla bla bla...

Gość Wielka smuta
Nie będę miał przestrzeni w sercu.. bo ona jest już zajęta, Może nawet nie będę miał żony, a może za chwile wybuchnie wojna atomowa i będzie koniec.

Gość be52
po prostu pozwol jej odejsc...

Gość kiedyś kiedyś
Takie związki nie mają przyszłości. Musisz się z tym pogodzić. Kiedyś, kiedys to przerabialiśMY.