Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsdf

gotowanie leka skondensowanego-KARMEL

Polecane posty

Gość dfsdfsdf

mam take pytanie...czy moge to mleko w puszce ugotowac np dzisiaj wieczorem(niby 3 godziny-tak?)a jutro dopiero wylac je na ciasto? dokladnie chodzi mi o ciasto"trzy bit".pierwszy raz bede robila jakiekoliwek ciasto stad moje pytanie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdfsdf
MLEKA oczywiscie:O:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sama maga
jasne tylko trzymaj je po wystygnięciu w lodówce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdfsdf
dzieki:)ale pozniej,przed wylaniem znowu musze je podgrzac-tak?czy wystarczy dac zimne? sorry za takie durnowate pytania...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
heej, po co gotowac? jest juz gotowa masa w puszkach ;) i mozesz ją wyjąc, kiedy chcesz ;p kosztuje tez nieduzo i o wiele wygodniej, niz gotowac 3 godziny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjjj
zgadzam się - ja używam tego gotowego i tylko go podgrzewam w goracej wodzie w mikrofali a zdarza się że kłade poprostu na kaloryferze w zimie hihi - kosztuje jakieś 5zł ale licząc mleko plus gotowanie 3 godziny to więc troche prądu zeżre to i tak wychodzi taniej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdfsdf
slyszalam ze taka masa istnieje...ale slyszalam tez,ze jednak rozni sie w smaku i nie ma porownania do tego "gotowanego"... nie wiem:(ale nie chcialabym czegos sknocic...kucharka czy piekarka ze mnie zadna(dlatego tez wybralam takie ciasto bez pieczenia)i jesli juz jest mega proste to chcialabym zeby bylo mega pyszne;):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdfsdf
ale co lepsze w smaku?faktycznie to gotowane czy nie ma zadnej roznicy?ma byc pyszne,cena nie gra roli;);););)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdfsdf
ale na pewno macie racje z tym pradem itp... wlasnie dlatego mleko chce ugotowac u siebie,a reszte dokonczyc u mamy(inaczej sluchalabym,ze prad...ze kosztuje...ze 3 godziny itp):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość A JA CI ODPOWIEM
aAJAK DLA MNIE TO RÓŻNI SIĘ W SMAKU I NIE GOTUJ 3 H TYLKO 4

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ja gotuję dwie godz.Wystarczy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przepraszam.Nie 2 a 25 godz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gronkowska
Ja gotuje zawsze kilka puszek dla oszczędności energii. Trzymam w lodówce, a przed rozsmarowaniem na ciasto wykładam na miskę i lekko mieszam, tylko nie robotem, bo robi się bardzo rzadkie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Miało być dwie i pół godziny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale jaja8564
tez zawsze gotuje wiecej puszek i nie trzymam ich w lodowce tylko gdzies w kuchni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×