Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0_o /////

Byłam dziś na policji złozyć zeznania i....

Polecane posty

Gość 0_o /////

policjant zaprowadził mnie do pokoju, gdzie siedziało dwóch policjantów, jeden młody drugi stary i ten co mnie przyprowadził mówi tak: -Tutaj proszę, tu jest dwóch panów jeden żonaty drugi kawaler. WTF? Po jaką cholerą mi to mówił?

Gość 0_o /////
a ja z natury dzik jestem i nie zajarzyłam o co mu biega.Musiałam zrobić minę jak kretynka :)

Ja bym napewno coś odpowiedziała:D Fajny policjant;)

Gość 0_o /////
buu a ja tylko się uśmiechnęłam strzeliłam jakaś głupia minę i weszłam tam... a potem jak wychodziłam to pomyliłam drogę jak jakaś postrzelona musieli sobie pomysleć, że jakaś slamazarna jestem....żaaaal

skądże ja to znam, sama czasami zachowuję się jak idiotka a dopiero potem do mnie dociera co zrobiłam nie tak :) śmiej się z tego :D mnie też kręcą mundury :classic_cool:

Gość O_o /////
żaluje tylko , ze sobie za pałke nie potrzymałam

Gość Blue kotka przesłodka
nie jesteście same dziewczyny:D ja co chwile robię coś nie tak Dla mnie facet w mundurze=notoryczny podrywacz szukający u innych poklasku a już policjanci szczególnie:O

chcą koniecznie ożenić młodego, a po co ma miec lepiej i na luzie jak kaweler, i se tu i se tam ..... a oni żonaty tylko i se tu...

jak ten młody jaki ładny to idź tam kiedy pod byle pretekstem i zaproś na kawę.Co ci szkodzi? :)

są dwa zawody naprawdę interesujące, strażacy, ze względu na sikawki i policjanci, zw względu na pałki, o innych nie wspominam bo dziś jestem grzeczny.

bmblondyn ochroniarze też mają pałki :) w dodatku fajniejsze mundury niż policjanci :D