Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka15

spuchniete czerwone usta.pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość anulka15

od kilku dni mam bardzo spuchniete i czerwone usta ,sa tez pokryte cale malymi babelkami(wyglada jak pokrzywka).nie wiem czy to alergia czy co???czy ktos tak mial?co robic?dodam ze to nie opryszczka.pomocy!!!

Gość club social la moraleja
trzeba bylo tyle ciagnac rumunowi z bazaru

Gość anulka15
do wezwijcie lekarza dlaczego sadzisz ze to nie alergia?co to jest wg ciebie

Gość anulka15
dodam jeszcze ze usta sa bardzo spuchniete ,szczegolnie dolna warga.u lekarza jeszcze nie bylam ale dzisiaj rano w aptece dali mi masc na koryzonie CORTISON-CHEMICETINA i stwierdzili ze mam na cos alergie.sama nie wiem.....czy ktos sie z tym spotkal

Gość anulka15
nikt ?????????????????????????????????????

Gość anulka15
wlasnie przeczytalam artykul o zapaleniu czerwieni wargowej.moze to wlasnie to? czy mial ktos zdiagnozowane zapalenie czerwieni wargowej?

Gość moje sugestie
hm... o tej czerwieni to nie słyszałam... może... ale moja mama tak miała jak ją meszka w usta ugryzła. natomiast kiedyś spotkałam się z tym, że laska miała usta nabrzmiałe, opuchnięte i z pęcherzykami.... po solarium... za bardzo się przypiekła. ale powodów może być duuużo wiecej.

Gość dzunia
wlasnie mam ten sam problem i wydaje mi sie ze to od slonca. moje wargi wygladaja strasznie i do tego pieka.... nie wiem jak sobie pomoc bo wlasnie mam za soba nie przespana noc i zarwany dzien w pracy... POMOZCIE

Gość anulka15
hej dziunia mi dal lekarz masc o nazwie CORTISON-CHEMICETINA 0,5%+1%.po dwoch dniach przeszlo.dodam ze mieszkam za granica tak nie wiem czy ta masc jest w polsce pod ta sama nazwa.