Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

co ja mam zrobic

Polecane posty

Słuchajcie jakis cza stemu powiesił mi sie wujek;/ opowiadałam to a epwnym topiku,jak tez mówiłam ze widziałam go po smierci jak musiałam zidentyfikowac zwłoki. któr wisiłay prawie tydzień;/ problem mój teraz polega na tym,ze strasznie bohje sie ciemnosci,i bycia sama w pustym mieszkaniu. dzis np i wczoraj jak mój facet wychodził o 5.3rano do roboty,dostałam takiej paniki starchu ze ubrałam sie i wyszłam arzenm z ni jadą do mamy. Co ja mam robic?jak jestem nawet z nim w mieszkaniu to wszedzie rozglądam sie czy nie ma jakeis zjawy albo czegos tam..moze to niektórych rozmieszy,ale dla nie to ejst tragedia... nawet jak cos sze tak powiem tzrasnie,kazdy namniejszyd zwij sprawia ze cała sie trzęse i zaczynam płakąc:9

super ze cie to cieszy.ale nie nie.Czy jest jakis sposób aby mi ta focbia mineła.Mówie wam ,czasem naparwde czuje czyja obecnośc,nie wiem czy to jest tak naparwde czy to tylko wymysł mojej wyobraxni;/

nie, mnie to nie cieszy. Jak Ci sie zaczną pojawiac takie myśli to momentalnie zapomnij o nich i pomyśl o czymś fajnym

problem w tym ze własnie sie nie da;;starm sie o czyms przyjemnym ale jak na złośc nie umiem;( nadodtaek zdarzad sie to coraz częsciej:( Mao tego,czasem po postu wystrasze sie do tego stopnia,ze mnie serducho boli;/