Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luliczkaa

Reklamy na polsacie i tvnie mnie dobijają, co robicie podczas gdy lecą?

Polecane posty

Ej no bez przesady, kiedyś z zegarkiem w ręku liczyłam i 25 minut reklam. Nie rozumiem dlaczego najpierw puszczają reklamy, potem polecamy i znowu reklamy. Za wariatów nas robią. Kiedyś paliłam papierowy w ich trakcie, ale teraz podczas ciąży szlag mnie trafia...

Gość k=lko
ja kiedyś w tarakcie reklam na Polsacie chyba pojechałam do sklepu 2 km, zrobiłam zakupy, wrociłam i jeszcz trwały - masakra

jak oglądam Szymusia albo Kubę, to wyłączam głos, a jak film, to sobie surfuję po innych programach i do polsatu czy tvn nie wracam, głupki z tych ludzi z telewizji, aż głowa boli.

Ja czasem zdążę wziąć prysznic (serio :) ), a czasem ide zapalić , albo coś do jedzenia sobie robię , no albo kafe :classic_cool: Aaa i jeszcze w przerwach na reklamę dzwonię do znajomych albo esy piszę :D

Mąż mówi, że jak znieśli abonament za telewizję to nic tylko czekać jak na TVP też się pojawią. My się denerwujemy, a oni zarabiają na tym tyle, że hej! Jak na tvn leciał mam talent to za jedną reklamę do 100 tysięcy podobno. Tak pisało na necie, ale to za dużo chyba;/