Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss independentttttttt

on chce mi zrobić minete..

Polecane posty

a ja nie chcę, jak mu to delikatnie dać do zrozumienia że nie ma dostępu do mojego krocza?

Gość co_slina _na_jezyk
po prostu daj, to nie boli, a wszystkie mówią że jest mega przyjemne, ale jek nie chcesz więcej to się nie umyj, na pewno drugi raz on nie będzie chciał, jak się parę dni nie umyjesz to przez majtki będzie śmierdzieć i nawet pierwszy raz mu się odechce

hehe no domyślam się że to bardzo przyjemne ale nie chcę, bo się krępuję.. nie należe seksownych laseczek, mam swoje krągłości i tak jakos nie mam ochoty by on widział ten mój tłuszcz i w ogóle wstydze się swojego ciała, nagości... niee nie ma takiej opcji muszę mu to jakoś wybić z głowy

Gość bziummmmmmmm
może przed psem nie będziesz miała oporów? Ps jestem pasztetem

Gość trenerGrubasow3
tak niech cie wali pies, jemu bez ruznicy twoje kraglosci, a co do narzekania trzeba bylo o tym myslec wczesniej i wziasc sie za siebie jak byly oznaki zalewania sie tluszczem teraz sie turlaj i sama sobie radz...

Gość niektórym kultura obca

Gość zaglubiona
Wstydzisz sie kraglosci? I dlatego masz odmawiac sobie przyjemnosci? Ja powiem tak .. jak bylam jeszcze chuda..to wstydzilam sie wtedy swojego ciala bardziej niz teraz jak jestem gruba..:) Przeciesz on widzi jak wygladasz, a skoro Chce to mu daj :)

Gość anka ssskakanka
jesli naprawde nie chcesz mu dac polizac to zrob mu laske :)

Gość a ile masz lat skarbie

Gość allesssssssss
ile ?

no ja mu mogę zrobić po prostu nie chcę żeby on mi robił, to wszystko.. mam 19 lat a co to ma do rzeczy? nie jestem głupią gówniarą po prostu się wstydze i tyle

ostatecznie bym się zgodziła ale ta fałda tłuszczu co mi zwisa nad cipką mnie obrzydza. Może go namówię po ciemku ?

to jeszcze mlodziutka jestes,wiek cie w jakis sposob powstrzymuje,brak doswiadczenia.... jak juz poznasz smak orgazmu oralnego,nic cie nie zatrzyma:P

Gość nooooo ale pomysl tak kochana
gdyby chcial cie tylko wydymac i bylabys dla niego zwyklym grubasem to obciagalabys mu bez konca a tak?? on chce tobie zrobic dobrze .. to chyba o czyms swiadczy ze ma do ciebie szacunek i chyba cos wiecej :) powinnas sie przelamac :) nastrojowo najpierw przy swiecach , nie koneicznie w dzien :) zeby widzial to czego sie wsydzisz :)

wstydż się swego ciała, napewno go nie widział nigdy;) odmawiaj mu tego na co ma ochotę a napewno nie będzie tego szukał z innymi;) a tak serio to seks jest po to żeby było miło obojgu, coś się daje coś się bierze, coś dostaje, z czegoś rezygnuje dla dobra obojga. Jeśli On tego chce to najwidoczniej akceptuje Ciebie jaką jesteś, a ty broniąc się przed tym osłabiasz po troszeczku związek. Jednak z drugiej strony on powinien zaakceptować to że tego nie chcesz. O ile próbowaliście, bo jeśli nie to może warto spróbować i pogadać o tym potem, czy dla niego to przyjemne na tyle że masz rezygnować z czegoś, czy może nie warto, bo jest to dla Ciebie zbyt nieprzyjemne...

może macie racje.. heh on mnie kocha dlatego chce żebym była szczęśliwa i w tym też chce mnie zaspokajać seksualnie ale kurcze ciężko mi się będzie przełamać.. fakt faktem że dopiero wkraczam w to całe erotyczne życie i stąd może moje opory, tylko teraz jak się ich pozbyć?

Gość trenerGrubasow3
hmm schudnac ?

alkohol czy miękkie narkotyki to nie jest coś co można by polecać, więc raczej popracujcie nad klimatem, wyluzowanie, relaks, świece, dużo pieszczot z jego strony, zlizywanie z siebie owoców, czekolady, miodu czy czegoś takiego... a jak dojdzie do cipki to nastaw się na branie a nie myślenie za niego o czym myśli i dlaczego to właśnie są to twoje niedoskonałosci;) W takich chwilach faceci nie widzą nic poza własnym nosem;):D

wiesz problem w tym że chciałabym ale brak mi motywacji :D

Gość trenerGrubasow3
brak ci motywacji ? wstydzisz sie swojego ciala, boisz sie zeby twoj ukochany zrobil ci minetke bo boisz sie co sobie pomysli a tobie brak motywacji ? twoj chlopak powinien byc najwiekrza motywacja... i za to nie lubie grubasow :D

przecież każdy facet ma choć odrobinę rozumu i potrafi wyobrazić sobie ciało widząc je w ubraniu. także nie panikuj już tak, na pewno zdaje sobie sprawę że nie masz brzucha jak np mandaryna. zresztą nie każdy facet lubi szczupłe dziewczyny i nie każdy ma odwagę się do tego przyznać. ogol pipke na zero. najlepiej jakbyś miała w domu Vitagyn C i zaaplikowała sobie z 12 h wcześniej. po nim cipka smakuje wybornie :) także na pewno Twojego chłopaka to nie zrazi i będzie chciał wiecej i więcej... założę się że Ty również :P

Gość 24hnadobe
moim zdaniem nie powinnas sie niczego wstydzic. przeciez nikt mu nie karze tego robic. chce to zrobic, bo akceptuje Cie taka jaka jestes :) poza tym jednak jestescie ze soba wiec znacie siebie chyba bardzo dobrze i takie wzgledy o jakich mowisz to detal :) najwazniejsze ze jemu sie podobasz tak? :) moim zdaniem, jako faceta, nie powinnas sie wstydzic, bo on chce zrobic Tobie przyjemnosc :) wiem z doswiadczenia hehe mnie bylo nawet troche glupio kiedy moja panna miala podobne obawy, bo dla mnie samego to bylo przyjemne, a kiedy ona wlasnie miala takie opory to jakby mi troche nie ufala... ja chcialem naprawde dobrze a tu oooo... bedzie milo Wam obojgu, ale troche luzu i zaufania :) wszystko jest dla ludzi :)

Gość skuteczny doradca
jak już tak bardzo ci ta fałda tłuszczu przeszkadza, to złap ją mocno i podciągnij do góry, i wtedy daj mu zrobić minetę.Cipka będzie wtedy trochę przydługa, ale nie jest to tragedia.

Gość nocny Jerzy
jak dupczyć grubą? klapsa w dupe i wchodzisz po trzeciej fali! hahahahaha!

nocny Jerzy BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość kfjgf
Ha, znam ten ból :) Boisz się, że On zobaczy jakieś Twoje fałdki tłuszczu, niedoskonałości itp.? Wiesz, też tak miałam na początku bycia z moim facetem. Dopiero po kilku miesiącach zobaczył mnie zupełnie nagom. Przez długi czas przełamywałam się i może Tobie też to pomoże, a mianowicie. Zaczynało się od wkładania dłoni pod bluzkę, masowania itp. potem ściągania, całowania piersi, brzucha... i jak wtedy jakoś poszło to potem było z górki :) Trzeba tylko trochę czasu i odwagi, bo jeśli koleś Cię kocha to nie straszne mu będą Twoje mankamenty. Kocha Cię przecież za to jaka jesteś, kocha Cię także za to jaka jesteś piękna, nawet z masą niepotrzebnych kilogramów :) W każdym razie lizanie cipki to najwspanialsza rzecz na świecie :D

Gość Serce i stal
Co do Twojej wypowiedzi - dotyczy rozmówcy tuż nade mną. Zgadzam się całkowicie!!! Z Tobą. 1. Jeśli lubisz spacerować. Rankiem i po północy. Gdy miewasz chęć, by zrobić coś szalonego, np. wykąpać się w fontannie. Tak, też mam tę jedna, wybraną fontannę na myśli, duża prawda? Zawsze można się poopalać pod jej kielichem. Działa jak parasol. 2. Jeśli lubisz zieleń, jazdę nowymi Solarisami, swoją twarz skąpaną w słońcu, zieleń w domu, w parku, w ogrodzie i w łazience. Papier formatu A4 koloru wyblakłego różu. Sok bananowy. Nektar z wiatru i piosenkę Eiffel 65 - "Viaggia insieme a me". 3. Gdy czasem chciałabyś, by ktoś, nie wiadomo kto w gruncie rzeczy, zadzwonił do Ciebie. Lub spotkał na ulicy i zapytał, czy dobrze Ci się spało. Gdybyś chciała, by pierwsze słowo, jakie usłyszysz pewnego pięknego, zwariowanego słońcem dnia, z samego rana, było Twym imieniem. 4. Jeśli na zewnątrz jesteś twarda dziewczyną, mężna kobieta, punktualna, trochę roztrzepana, ale w gruncie rzeczy można na Tobie polegać, jesteś ułożona i MIŁA, a w głębi duszy można w Tobie dostrzec małą dziewczynkę, z dusza na ramieniu wyczekującą na moment, by świat pewnego dnia pobiegł w inną stronę, by słońce wstało o minutkę później, by zamiast pomarańczy widać było czerń. Nie wstydze sie pustki, ale jesli jest jedna chocby osoba, ktora czuje podobnie, to chcialbym o tym wiedziec. Moje zdjęcia z naszej klasy - od razu mówię, jak nie masz zamiaru się odzywać, nie wchodź!!! http://nasza-klasa.pl/profile/21591555