Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nulkaaaa

smak śluzu...

Polecane posty

Gość Nulkaaaa

Dziewczyny, kiedyś miałam smak śluzu - mówię o pochwie ;) - niemal bez smaku, a od kilku miesięcy w ustach pozostaje mocny, jakby hmm szczypiorkowy posmak... nie mam grzybicy, ani infekcji. czy któraś z was ma podobny smak? pytanie do dziewczyn, które nie mają oporów przed spróbowaniem. :) zapach pozostał bez zmian, czytaj nie jest nieprzyjemny.

yyyyy....a czemu probujesz wlasnego sluzu? co to ma na celu?

Gość Nulkaaaa
próbowałam kilka razy z ciekawości. a kiedyś jak chłopak pocałował mnie po zajmowaniu się mną niżej poczułam ten smak. teraz próbuję regularnie i zawsze jest taki niesmaczny, niezależnie od dnia cyklu. :((

Gość Nulkaaaa
up

Gość wymiotowac mi sie chce
jak to czytam!!!!!

Gość URSUS C330
Minetka to jest cacy, ale sluzik juz be. Pierdolnij sie bejbe.

Gość rtewa
Mój facet mówi że inaczej smakuje przed płodnymi, inaczej podczas płodnych a jeszcze inaczej przed okresem. Czasem jak się z nim całuje po tym jak mi minetkę zrobił to wyczuwam kwaskowy posmak. Za to jak zjem potrawę mocno doprawioną czosnkiem lub cebulą to czuję, że nawet zapach śluzu jest intensywny

Gość Nulkaaaa
wymiotować? żałosne. seks to nie cukiereczki, a ślina, śluz i spuszczanie się w tyłku - za przeproszeniem. ;) rtewa dzięki za odpowiedź. dlatego staram się nie jeść pikantnych rzeczy, ale to nie pomaga. ehh

Gość zjedz
jakies owoce i sprobuj

Gość Nulkaaaa
krugeria, ktoś z nowotworem może tak powiedzieć do kogoś z łuszczycą. pytanie I CO Z TEGO? każdy ma swoje problemy. owoce też jem na potęgę.

Gość rtewa
Nulka może poprostu juz taki Twój urok :) Nie każda musi pachnieć fiołkami i smakować truskawkami ;) Najwazniejsze, zeby Twojemu facetowi smakowało hihi :)

podobno sa 3 typy zapochow intymnych ukobiet. pierwszy- slodki drugi- ostry trzeci- ziemisty

Gość Nulkaaaa
nie taki mój urok, bo wcześniej tak nie było... a z zapachem nie mam problemów. nawet sobie zrobiłam serię globulek z pałeczkami kwasu mlekowe i nic.

Gość Nulkaaaa
chciałam się po prostu dowiedzieć, czy ktokolwiek kojarzy taki posmak... może ktoś z męzczyzn? :(