Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajerka slub

ach co to byl za slub...

Polecane posty

Gość fajowo

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

Gość hmmmmmmmmmmm
ladnie,zupelnie inaczej niz w PL

Gość przecietnie
dekoracje fajne ale para mloda taka sobie

Gość jaaaaaaaaa*****
Nic nadzwyczajnego ale widać, że masz kase jak jaa;** więc poleciła bym Ci ślub na ,,Pełnym morzu'' co to znaczy to znaczy że tak jak jaa;** wynajmii sobie jakiś pięknie hawajsko ozdobiony prom i tam na środku krzesła, goście itd. ale najważniejsze stroje obojga partnerów muszą być elegancke ale z nutką hawajskości rozumiesz nie np mój kochany mąż miał spodnie i mankiety marynarek trochę postrzepione pięknie to wyglądało no i jaa;** sukienkę miałam w podobnym stylu no i jak juz weżmiecie slub to na plaży na piasku miałam rostawione stoły s parosolami i barki z drinkami itd. tam możecie tańczyć itd o a rzecz najważniejsza obrączki miałam podane w dość nietypowy ale w piękny sposób podlecjał do nas taki samolocik dość duży a w środku siedzieliśmy my i śię całowaliśmy a obok małe wincio i koszyk piknikowy to był śliczneeee ahhh dobre czasy więc jeśli chcesz miec wymarzony slub zebyśnigdy go nie zapomniał polecam Ci Mójjjj;***** pamiętam go do dziś ai gościom daj takie naszysjniki z kwiatów hawajskich wiesz o co chdzi nie? no to pa całujw ;D

Gość jaaaaaaaaa*****
szkoda tylko że już wziełaś ślub hahaha :P