Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda z natury

PRZYTYJ wreszcie - drażniące komantarze.

Polecane posty

Gość chuda z natury

Dzis poraz kolejny uslyszalam - PRZYTYJ, tym razem z ust mojej kierowniczki. Drazni mnie to okropnie bo nigdy sobie jedzenia nie ograniczalam, nie wydzielalam, nie liczylam kalorii, jem wszystko co chce i w ilosciach na jakie mam ochote, nigdy nie bylam na zadnej diecie. Mam taka, a nie inna budowe, choc nie uwazam abym byla jakos chorobliwie, anorektycznie chuda, biust mam, biodra takze. Waze 50kg i mam 164cm wzrostu. Czy sa tu osoby ktorym tez wytykaja te chudosc i nie znosza tego ? Jak reagujecie na takie przytyki ? Wiadomo, ze jesli to mowi moj rowiesnik to kaze mu spadac z takimi uwagami, ale co innego gdy mowi to baba 15 lat starsza ode mnie w dodatku kierowniczka ;)

Gość chuda z natury

Gość ło hoh oh ho
zazdroszczę Ci ważę prawie 4 kg więcej a mam 158cm wzrostu:O kiedys byłam bardzo chuda i tez mi tak mówiono, teraz wiem, że nie zwracalabym na to uwagi bo chcę schudnąć. nie przejmuj się, nie musisz się nikomu tłumaczyć

Gość kinga183
ja waze 45 kilo przy wzroscie 160:)taka moja natura..a tez sie w zyciu nie odchudzałam,jem na co mam ochote;) anemii nie mam:)wiec wszystko ok:)buzka