Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara0909

jak mam sprawdzic czy on mnie zdradza??chłopak, zaraz narzeczony

Polecane posty

Gość sara0909

pomuszcie mi sprawdzic czy mój chłopak mnie zdradza.... wyjechał na tydzien do pracy, (za matke) nudził sie tam, i spotkał jakas panne z tamtad... pisałam z ta dziewczyna, jest spoko, po naszej rozmowie powiedziała mi przepraszam...nie wiem za co...weszłam na strony (fotka) jego i sprawdziłam co z nim pisała...nie za duzo bylo, ale ostatni tekst był, po huj mi kłamałes?? po co to wszystko było?? masz zajebista panne i sie jej trzymaj....w telefonie nic nie ma....wykasował pewnie...pomóżcie!!!prosze....

Gość beautiful things
ja bym sie domyśliła ze raczej mnie zdradził ... albo raczej chciał zdradzić .

Gość małe ale
mysle ze cos kombinuje i kombinowal bedzie. z tego co piszesz to wynika ze male co nie co juz miedzy nimi bylo........

Gość lota
narazie nie rob akcji bo go wkurwisz. poczekaj troche, regularnie sprawdzaj jego telefon( dyskretnie oczywiście) i portale na których ma profile. moze uda ci sie podejrzec hasla, jesli nie zobaczysz nic podejrzanego to poprostu odpusc,jesli nie masz dowodow to wyszla bys na histeryczke i idiotke.

Gość sara0909
dzieki wielkie za to:):) sprawdzam go regularnie, spedza ze mna całe dnie i noce, ale pisze z jakimis innymi babami...nie mam jak za bardzo sprawdzic o czym... jak jest u mnie 24h... ale nie pisze z zadna esow...nie wymienił sie numerami...a z tymi co gadał...to....nie pisze:) powiedział ze woli mnie...ale zawsze jak idziemy ulica, to oglada sie za innymi...mowi ze to po to by mnie wkurzyc....a wie ze robi mi tym przykrosc...