Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

role model

czy to prawda ze większosc facetów wychowuje nie swoje dziecko

Polecane posty

bo jest na onecie artykuł o tym ze kobiety sypiają z agresywnymi facetami i z nimi mają dziecko a one zas sie wiążą z porządnymi jak wy to widzicie ile w tym prawdy

Gość gostek on
statystycznie co 4 facet wychowuje nie swoje dziecko, jakby doliczyć tych wrobionych w nie swoje co nie wiedza ze baba sie puscila to co 2

Gość fxgerg
Dlatego chcesz wychowywac swoje w lozku musisz ja traktowac jak dziwke ... wtedy chodzi na lewo nie bedzie bo ostro bedzie miec i nie bedzie musiala niczego szukac poza domem

oby to było kłamstwo a jesli by to miała byc prawda to niewiem po co one miały by brac slub z ojcem nie swojego dziecka tylko dla kasy??

Gość kliknijNAmnie
a tam co chwile slysze statystyki na ten temat i za kazdym razem sa inne nie wiem na czym sie opirealy badania ktore czytalas w artykule ale ja ostatnio ogladalam program na ten temat i badania geneyczne wykazaly ze ok 8% ojcow wychowujacych dziecko nie jest biologicznym ojcem i nie jest tego swaidomy 8% !!! to i tak szokujacy procent ale babki tak nieswiadomie kombinuja, chca miec dobry material gentyczny i spokojna, stabilna finansowo i uczuciowo ostoje na przyszlosc

Gość no a wy po co bierzecie
slub z kobietami? tylko po to, zeby mieć służącą, kucharkę i kochankę.

Teoretycznie co 10. Jaki z tego morał? Trzymaj zawsze 2k odłożone coby sprawdzić zgodność genetyczną. Taka polisa. Inaczej ryzykujesz kilkaset tysięcy wydanych na pomiot innego faceta.

Gość ameeeliaa
Uważam, że po porodzie badania genetyczne powinny być wykonywane obligatoryjnie, by móc prawidłowo wpisać nazwisko noworodka.

ameeeliaa => to tylko kolejne zakłucenie procesu doboru naturalnego. Skoro nie da się wyeliminować genu kurewstwa niech chociaż gen głupoty męskiej zaniknie....

Gość kalinnnka
oczywiscie,ze nie prawda;)

Gość teraz to mi to lotto
to zalezy od tego czy bab sie puszcza a reszta to totolotek miliard w srode miliard w sobote

Gość teraz to mi to lotto
czy cielaki z chorobowo rozrosnieta tkanka miesniowa zazywajacy sterydy i hormony ktorzy sa agresywni sa partnerami z doboru naturalnego?

Gość w tytm artykule pisze
że w Polsce to mniej niż 5% co moim zdaniem jest niesprawiedliwe, bo jeśli wziąć pod uwagę kurestwo facetów, to na wychowywanie cudzego dziecka zasłużyło sobie z 90%

w tytm artykule pisze => haha, a bo to same dziewice w Polsce do ołtarza idą :D

Gość czarne kowboje
a prawiczków ile do ołtarza idzie? :|

czarne kowboje => zdecydowanie więcej niż dziewic. Z Polaków tylko faceci na Zachodzie na zmywaku pracują :D

Gość fbgdfhdrtfhndtgjndhn
Kaliban - nie chodzi o to czy dziewica czy nie dziewica tylko czu kurewka czy niekurewka nie widzisz roznicy?????d

Gość fbgdfhdrtfhndtgjndhn
Co 10 facet wychowuje nie swoje dziecko, ale biorąc pod uwage kurestwo facetow to 9ciu z tych 10ciu zasłużyło sobie na to bo sami też robią żonkę na boku z innymi, a byćmoże sami zmajstrowali jakiejś innej dzieciaka i teraz jakis obcy facet wychowuje ich dziecko.

Gość Nie Frajer
Jeżeli nie jesteś pewien swojego ojcostwa zrob testy DNA. Kosztuje to jakies 1400 zł ale masz pewność że to twoje lub nie twoje dziecko. Do testu wystarczy wszystko co posiada DNA ( krew , włos itp ) , do testu nie potrzeba zgody partnerki wiec zrobisz to za plecami. Ja tak swoją byłą żone załatwiłem, jak była moja narzeczoną to poszła na balet ( impreze ) gdzie poznała jakiegoś typa z ktory się puściła, jako że uprawialiśmy regularny sex powiedziała mi potem że wpadliśmy ( o tym że poszła na impreze dowiedziałem się od jej koleżanki - ale dopiero po urodzeniu się dziecka ). Tak więc mając oddzielne konto wyjąłem z oszczedności 1400 zł , wziąłem kilka włosków dziecka z poduszki i poszedłem do szpitala na badania. Po dwuch tygodniach miałem wyniki.... DNA dzieciaka różniło się od mojego zatem wrociłem wcześniej z pracy, spakowałem oboje poczekałem aż wrocą ze spaceru i wtedy jej wygarnałem , rzuciłem przed nos wyniki badan i wywaliłem z mieszkania wraz z kukułczym jajem na rekach i kazałem szukać jej ojca z imprezki. Płaczu była co niemiara ale teraz jestem z kobietą ktora urodziła mi moje dziecko ( potwierdzone testem DNA za jej plecami ) i jestem szczęsliwy

Gość a kto to wie
statystyka jak to statystyka podobno 10 % dzieci wychowuje nieświadomie niebiologiczny ojciec ale przecież kobiety często same nie wiedzą i bywa że jednak chciałyby wiedzieć bo mają podejrzenia że może mąż nie jest biologicznym ojcem ich dziecka , no bo one w tym czasie zdradzały męża ale też i z mężem spały zrobiono w Polsce takie badania wśród młodych matek i aż 67% tych matek chciałoby sprawdzić testem genetycznym czy ich dziecko jest też dzieckiem ich męża niech to wam da do myślenia każdy mądry facet powinien przeprowadzić test genetyczny gdy zostaje ojcem, aby wiedzieć czy jego dziecko ma jego geny czy też jest kukułczym dzieckiem tak radzę wszystkim facetom...ja ....kobieta rozsądna

Gość sgjvlsdgldrhbjdgth
Nie Frajer - powiem ci ze bardzo dobrze zrobiles. Kurcze nie zazdroszcze ci, ładnie cie to musiało zaboleć :( Kobiety tez potrafią być takie perfidne i wyrafinowane... co jej zależało ja pierd... przecież taka laska która żyje cały czas w zakłamaniu nigdy nie będzie naprawde szczęśliwa, knuje jakieś intrygi, cały czas sie boi czy cos nie wyjdzie na jaw, sumienie pewnie też ją nieźle dręczy całe życie.. przekichane nie chciałabym tak żyć :(