Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportowa333

jak sobie radzic w ciazy....

Polecane posty

Gość sportowa333

pod koniec ciąży - tak 9 miesiąc z okolo1-2letnim dzieckiem w domu i bez męża, ktory ciagle wyjezdza? :((((( ja nie radze sobie zupelnie............

Gość sportowa333
;(((

Gość takmysleee
porostu, jak się urodzi drugi dzidziuś zrobić trzeciego, bo na głupotę nie ma rady. Jeżeli ci ciężko, no to nie rozumiem, mąż poza domem a ty zdecydowałaś się na drugie dziecko w tak krótkim czasie, przecież wiadomo, że ciąża może być czasami dokuczliwa, nie mówiąc o drugim małym dziecku mając już jedno małe.

Gość a taka jedna ja
może poproś kogoś o pomoc, rodzinę, znajomych?

moze przejrzyj listę bliskich ci osób, które mogłabyś poprosić o pomoc... Jak przyjedzie mąż, powiedz mu o swoich odczuciach - to są też jego dzieci! Powodzenia :)

Gość sportowa333
jak sie decydowalam na drugiego to pierwszy nie byl jeszcze tak szalony... a dwa - peirwsza ciaze rpzechodzilam lekko i przyjemnie - teraz nie mam sil :((( glupio mi prosic rodzine o pomoc........... po prostu glupio :(

nie ma głupio! po to się ma rodzinę, żeby pomogla! pochowaj do kieszeni fochy i zacznij działac, bo się zapedzisz w kozi róg, dziewczyno!!! A nastepnym razem postępuj tak, żeby ci pozniej nie było glupio kogos poprosic o pomoc :)

Gość gryspin
Ja sobie musiałam poradzić i wcale nie było tak strasznie ciężko. Urodziłam drugie dziecko gdy pierwsze miało 2 lata. Od czego ma się rodzine :)