Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denerwuje mnie

Denerwuje mnie mój narzeczony!

Polecane posty

Gość Denerwuje mnie

Ale to strasznie! Zwłaszcza, jak używa słowa "zaraz" i go nie dotrzymuje. Np sytuacja z dziś: mam stan zapalny dziąsła, cały dzień w łóżku nieżywa,z gorączką. Idziemy do dentysty, antybiotyki itd, była to godz 18:00. Wsadził mnie w taxę do domu i powiedział, że idzie pogadać do kumpla i nie będzie długo. Przed 20 gadamy przez tel, mówi, że zaraz będzie, bo jeszcze do sklepu podejdzie po rzeczy dla mnie. O 21 dzwoni, że pójdzie po te rzeczy do Żabki, bo przyszedł drugi kumpel, ale że też niedługo będzie. Godzina 23, dzwonię do niego, a tu się okazuje, że poszli do baru i będzie po 24, bo bar jest czynny "tylko" do północy... Hurra :( To jedna z kilku takich sytuacji. A mnie dosłownie szlag trafia i nie umiem sobie z tym poradzić :/

Gość Denerwuje mnie
Zapomniałam dodać, że jak w czasie ostatniej rozmowy spytałam czemu tak robi, to powiedział, że pogadamy w domu i się rozłączył. Zadzwoniłam zaraz, bo nie lubię jak tak się kończy i już nie odbierał tel :/

Gość matia03
Moj tez tak robil, dalam szanse - kilka razy Nic sie nie zmienilo. Przegonilam

Gość fbzdgzf
jemu chyba nie zależy na tobie, ale nie zobaczył czym jest gniew zaniedbanej i olewanej kobiety. Oświeć go autorko, niech zobaczy. Nie lituj się nad nim, bo zachowuje się jakby miał cie w dupie. Niech poczuje to samo... Palant :o

Gość Denerwuje mnie
Dodam, że mieszkamy razem, może to ma jakieś znaczenie... Mimo wszystko, jest mi bardzo przykro, jak tak robi i nie umiem do niego trafić w żaden sposób :(

Gość wesoly_romek
a może sprubuj zrobić mu tak samo pare razy, przekona się jak to fajnie być w ch..ja robionym

Gość fbzdgzf
co za palant :o. powinien się zastanowić nad sobą...

Gość Denerwuje mnie
Jak ja bym tak zrobiła, to pewnie by się już nie odezwał do końca życia... :/

Gość Denerwuje mnie
Widzę więc, że to nie ja jestem przewrażliwiona?

Gość wesoly_romek
widać w waszym związku nie ma równouprawnienia; on coś może a ty nie , to chyba trochę niesprawiedliwe

Gość fbzdgzf
jak będziesz pozwalała żeby tak cie traktował, to będzie tak traktował. nie pozwól mu na to. przecież on się dziś zachował jakby w ogóle nie obchodziły go twoje potrzeby. a co najdziwniejsze obiecał coś a w dupie obietnice miał. Ja nie miałabym zaufania do takiego faceta :( On musi się zmienić!!!

Gość wesoly_romek
fbzdgzf ma rację robi tak tylko dla tego bo ty na to pozwalasz. Każdy facet potrzebuje czasem czasu dla siebie i kumpli ale nie w taki sposób jak to opisałaś. No chba, że to pojedyńczy przypadek, to może się zdażyć.

Gość jacek.placek
głupie cipki z was, lezy krórowa w łużko i Janie to przynieś , janie tamto zrób bo moja szanowna doopa leży w łóżku z jakaś gorączką, kurwa królowe sie znalazły. już mi go szkoda jak się ochajtacie, wyszedł pogadac i wpadł na browara normalnie tragedia

Gość fbzdgzf
Sorry problem się zaczyna w momencie gdy jedna osoba coś obiecuje i tego nie robi. Jak się coś obiecuje to się to robi. To kwestia szacunku. Gdy mój facet bardzo źle się czuje to go nie oleje, bo chce sobie wypić kawkę z koleżankami, bo facet jest dla mnie ważniejszy. Jeżeli obiecam zrobić zakupy gdy mój facet jest chory , to je robie a nie dzwonie i mówie że ploteczki się przedłużyły... To kwestia szacunku do drugiej osoby. A facet się nim nie popisał :o Czerwony Tulipan Jeżeli ty tak zachowujesz się w związku, obiecujesz coś a potem olewasz obietnice, to naprawdę współczuje tej drugiej osobie.

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrauuu
pierdolenie, nie chodzi o to, że on nie może wyjść na piwo :O ale skoro obiecał, że będzie w domu o tej i o tej godzinie, to ma być! po chuj obiecywał, skoro nie zamierza dotrzymać słowa? można było od razu powiedzieć: kochanie, idę się zabawić, nie czekaj na mnie...

Gość jacek.placek
no i jedni tak mają że co godzinkę zbywają delikatnie załatwiajac sobie dłuższą przerwę, nie każdy jest sztywniak z zegarkiem na relu, wkurzają mnie tacy punktualni maminsynki. nie znamy ich, może ta lala jest zaborcza bo jakim cudem leci z takim czymś na kafe, no bez jaj

Gość nadzwyczajnienadzwyczajna.....
oj nie przesadzaj, zapalenie dziasla to nie powod do takiej histerii, koles ma prawo wyjsc z kumplami, nie musi siedziec przy tobie mialam zapalenie dziasla, rowniez goraczke, szczekoscisk ze gebe ma 1 cm moglam otworzyc, napierdalalo niezle, wiec dlatego uwazam ze dramatyzujesz, to nie powod by caly dzien spedzic w lozku :O nie zdarzylo cis ie wyjsc na godzinke ale bylo tak fajnie ze postanawiasz zostac jeszcze? a tu nagle ktos przychodzi znajomy i znowu zostajesz, przesadzasz i biedny ten twoj facet