Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam recepty

Czy duhpaston można kupić także bez recepty???

Polecane posty

Gość nie mam recepty

Tydzień temu wyjechałam na urlop i zapomniałam zabrać receptę na duhpaston, a powinnam brać go od dziś. Pyt.1 - Czy istnieje szansa że sprzedadzą mi go w aptece bez recepty?? Pyt.2 0 Czy jeśli jednak nie sprzedadzą, to czy mogę spóźnić się z przyjmowaniem tego leku o 2 dni??

Gość jaka z ciebie malinka
nie nie

Gość joojjjjjj
szukaj gina prywatnie gdzieś na tym urlopie!!!

Gość nie mam recepty
to znaczy że dzisiaj musze wracać do domu i o weekendzie z ukochanym mogę zapomnieć ;( qrwa go mać

Gość nie mam recepty
jeszcze jedno mam zatem pytanie - czy jeśli wcześniej nie brałam tego leku (to byłby pierwszy raz, lekarz kazał brać po 1 tabletce, przez 10 dni, przez 4 miesiące), to chyba nie będzie nic złego w tym jak terapię zacznę za miesiąc???? Lekarzowi powiem że nie miałam kasy na wykup leku, bo faktycznie nie mam, tym bardziej że 300 zł kosztowało mnie wymrażanie nadżerki a zarabiam 670 na miesiąc. TO JAK, MOGE TAK ZROBIĆ???

Gość nie mam recepty
PORADŹCIE PROSZĘ

Gość nie wiem może
zadzwoń do gina, a dlaczego masz brać duphaston ?

Gość joojjjjjjjjj
własnie główne pytanie - dlaczego masz go brać wogóle?-

Gość nie mam recepty
Mam go brać bo mam powiększony bardzo jajnik, w związku z tym lekarz przepisał mi duhpaston, i kazał brać od 16 dnia cyklu. Gin powiedział że szanse na wyleczenie mam niewielkie, ale mam więc warto spróbować bo wyciąć to zawsze można i najłatwiej tak. Zadzwoniłam do niego, powiedział że nic sie nie stanie kiedy będę brać lek od 18 dnia, tylko że jak pojawi się krwawienie mam lek odstawić, i potem już normalnie od 16go dnia brać przez 10 dni. Także problem rozwiązany 🌻