Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88agniecha88

Juz nie wiem co myslec o tym wszystkim wejdz prosze

Polecane posty

Gość 88agniecha88

Ostatnia miesiaczke mialam 9 kwietnia. Cykle mam ok 35 dniowe. 2 Maja odbylam stosunek z chlopakiem (zabezpieczony prezerwatywa, bez wytrysku we mnie, prezerwatywa sprawdzona po) a do dzis okresu brak :( od paru dni czulam bole w podbrzuszu i pleckach, bola piersi ciagle ale nie sa jakies nabrzmiale tylko czule na dotyk. To jest 22 dzien po stosunku i 3 testy negatywne. Ale okresu nie ma ciagle :( juz zaczynam schizowac

Gość 100 pewnosci
3 testy.... pewnie okres Ci sie z nerwów spóźnia :o poszłabyś do ginekologa i miałabyś spokój.

88agniecha88 zapomnij o tym ze nie ma okresu, rozluznij sie pomysl o czym milym, wypij 2 lampki wina albo wez 2 aspiryny i wskocz do wanny z goraca woda.okres moze spozniac sie Tobie z powodu stresu, a z tego powodu moze sie duzo spoznic. jesli te metody nie pomoga i okresu nie bedzie to znaczy ze jestes w ciazy albo masz cos z jajnikami.warto isc do gina i przebadac sie.zycze zeby sprawa rozwiazala sie tak jak chcesz :)

Gość martusiaczek18818
przedmowczynie maja racje....malam podobny problem 3 miesiace nie mialam okresu:( i poszlam do gina i przepisal mi luteine....po tygodniu od ostatniej tabletki dostalam okres wiec moze dla 100%pewnosci tez idz:)

Gość angel00
Słuchajcie, może to głupie ale im bardziej o tym myśle to zaczynam wariować. 4 maja dostałam okres dwa dni wcześnej uprawiałam seks z chłopakiem oczywiscie z zabezpieczeniem dodam też ze dochodząc do wytrysku wyciągną więc nie skonczył we mnie-gumka nie pękła... od tygodnia bolą mnie piersi chodz zawsze tak mam przed nadejściem @ ale od tygodnia mam dziwne pieczenie okolic intymnych. Zauważylam też zielony śluz o bardzo nieprzyjemnym zapachu... pobolewają mnie jajniki chodz jeszcze jest za wczesnie.... Czy jest mozliwosc ze moge być w ciąży? moze podczas pieszczot (bez wytrysku) lecz z płynem ejakulacyjnym mogło dojść do zapłodnienia ? doradźcie bo bardzo się martwie a najbardziej niepokoi mnie śluz którego teraz w dniach niepłodnych nie powinno być