Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek23l.

Prawiczek, lat 23, mam dość

Polecane posty

Gość Prawiczek23l.

Witam Was jestem z Warszawy, na imię mam Dominik, mam 23l., poszukuję kobiety w dowolnym wieku do pierwszego razu, dla której nie będzie przeszkodą brak jakiegokolwiek, podkreślam jakiegokolwiek doświadczenia z kobietami. Jeśli jakaś kobieta byłaby zainteresowana to bardzo proszę o informację . Dziękuję.

Gość dużo starszy prawiczek
Idź chłopie... Jestem dużo starszy, mam 30. Też nie cieszę się, że jestem prawiczkiem. Ale co z tego. Chcesz się najzwyczajniej puścić? Co ci to da? Potem będziesz miał obrzydzenie patrząc w lustro.

Gość dużo starszy prawiczek
Może i tak. Ale przynajmniej się tego nie wstydzę. I wbrew pozorom miałem kilka okazji by ten stan zmienić. Tylko tyle, że uważałem to za niezbyt celowe w danej chwili. Być może zbyt mocno wpojono we mnie szacunek do kobiet i do aktu zbliżenia. Ja pPrzynajmniej mam zasady, a połowa pozostałych forumowiczów, przespałaby się i z menelem w rowie. Po tym co napisałem podejrzewam, że w ciągu 10 minut przybędzie kilka wyrażeń obraźliwych pod moim adresem i kilka postów w moim imieniu. Chcecie to piszcie. Mnie to nie rusza.

Gość rgrge
idz na dziwki czlowieku tamnie musisz robic podchodow a naprawde ladne dupy sa poszukaj sobie na necie

Gość emilijaaa
dużo starszy prawiczek- brawo za postawe, grunt to sie tego nie wstydzic..bo nie ma czego:) Oby bylo wiecej ludzi takich jak ty, z takim nastawieniem:)

oba prawiczki, może byście skoczyli? wreszcie coś by się (chociaż na moment) zadziało w waszym życiu :)

Gość Pitolenie o Szopenie
Prawda jest niestety taka ze jesli 30-latek zaczyna pierdolic o zasadach to albo mu nie staje albo jest wyjatkowo nieatrakcyjny i rekompensuje sobie to pitoleniem o zasadach.......zasady? masz zajebiste zasady pałętając się po kafeterii.....zal.pl.