Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie kafe dziewczyny

Pomóżcie mi wybrać sexy bluzkę dla dziewczyny!

Polecane posty

ona ma taki trochę "lumpiarski" styl dlatego myślę o tej szarej,ale znowu z drugiej strony ma niebieskie oczka i lubię ją w niebieskim dlatego ta druga mi podchodzi,ale boje sie,ze ona będzie nie zadowolona :(

Gość byle nie ta ostatnia
szara fajna

Nie podoba mi się ŻADNA!!! gdybym była twoją dziewczyną to wolałabym dostać zwykłego kwiatka niż używaną bluzkę... ale nie wnikam w wasze sprawy, jeśli już musiałabym wybrać to pierwsza

Gość lumpiarski styl to niby jaki
taki punkowy? jeśli tak, to koniecznie ta trzecia, szara, za tą niebieską chyba by Cię zabiła :D ta ostatnia żółta jest ohydna

Gość lumpiarski styl to niby jaki
i tak jak ktoś już napisał - czemu kupujesz jej bluzkę? ciężko kupić komuś taki ciuch, który mu się spodoba

kupowałem jej kwiatki,to mówiła,że wstydzi się z nimi wracać przez miasto,kupiłem kiedyś majtki to się okazały za małe i dopiero miałem :( a teraz ostatnio podsłuchałem,że jej się takie bluzki "siatki" podobają to stwierdziłem,że ją zaskoczę :(

Gość odradzam Ci kupowanie bluzki
"siatkowa" bluzka - to jeszcze nic nie znaczy :O obcisła czy luźna? jaki krój bluzki? jaki kształt dekoltu? jaka wielkość oczek? jaki rozmiar, ile dziewczyna ma w ramionach, w biuście? zupełnie prześwitująca, czy z cienkim materiałem pod spodem? w jakim stylu ta bluzeczka? punkowa, gotycka, dziewczęca, elegancka?

Gość odradzam Ci kupowanie bluzki
przypuszczam, że nie znasz odpowiedzi na te pytania, więc może zastanów się nad innym prezentem?