Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ciało...

Brzuch nadęty, wrażenie zagazowania jelit, ciągła ochota na

Polecane posty

Gość mam ciało...

prytnięcie, ból w podbrzuszu co to może być???

Gość bo umrę prytnięcie
chyba gazy po prostu kup w aptece espumisan albo gas stop zrób jeden dzień diety oczyszczającej: pij tylko herbatki ziołowe i maślankę w dowolnej ilosci możesz też kupić jakieś tabletki ziołowe na niestrawność, szybko pomogą pozbyć się dolegliwości i usprawnią perystaltykę jelit objawy które masz sugerują że jesz zbyt dużo lub niezdrowo: za dużo słodyczy, pieczywa, za dużo tłustych smażonych pokarmów jedz regularnie co 3 godziny małe porcje a nie będziesz miała wzdęc

Gość objawy obzarstwa...
teraz idz po suszone sliwki i morelki i do tego wypij ze 2 kubki czerwonej herabty a potem zarezerwuj kibel na pol dnia... proste cwiczenie na pozbycie sie gazow kladziesz sie na plecach zginasz nogi w kolanach i przyciagasz kolana do brody jak najmocniej...tylko sobie zebow nie wybij... a na przyszłosc wiecej blonnika pokarmowego.

Gość mam ciało...
Dziękuję za odpowiedź :) To raczej nie obżarstwo, wczoraj zjadłam: 2 jajka sadzone, zupę pomidorową z makaronem, 2 kromki chleba orkiszowego - 1 kromka z serkiem oscypkiem, a druga z ogórkiem i kiełbasą krakowską, do tego 1 filiżanka kawy zwykłej, 1 kawy zbożowej i szklanka soku pomidorowego, ze 3 szklanki wody nie Muszynianki nie jem słodyczy, ale i nie za dużo owoców :O

Gość powiedz jej po prostu
masz to od jedzenia...smazone jajka, kiełbasa,oscypek...wszystko ciezko strawne i w pozostałych rzeczach tez mało błonnika było wiec nic dziwnego ze teraz cierpisz...pij codziennie kubek czerwonej herbaty pu-erh czy jakos tak ona podkreca metabolizm troche...