Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastelinówka123

z dzieckiem1,5 roku na wesele odległe na 50 km jest sens?

Polecane posty

Gość plastelinówka123

moje dziecko ma 1,5 roku mamy zaproszenie za miesiąc wesele 50 km od zamieszkania czy jest wogóle sens brania dziecka czy zostawiac babci, musiałabym na 3 dni!bo jak zabiore to ona tam nie wytrzyma, papu, siku itd.:(

Gość o kurka wodna
jak nie wytrzyma to po co pytasz ? Znasz już odpowiedz :P

Gość 1234567.........
jeśli masz okazje zostawić małą to zostaw ...dziecko na weselu i jeszcze tak małe to porażka ...nic sie nie ubawisz no i co ze snem ?

Gość plastelinówka123
w tamtych stronach ma drugą babcię ale ona tez idzie na wesele sorry ale tak tylko pytam :P

Gość rewyhrtu
ja za 2 tygodnie jade z corka na wesele 2-dniowe 120km dalej, nie wyobrazam sobie jej zostawic. Naljepiej jak w domu weselnym sa tez pokoje do wynajecia, gdzie w razie czego mozna dziecko spokojnie przebrac, czy polozyc spac (pilnowanie na zmiane)

Gość 1987456
Ja bym zostawila ,szkoda dziecka na wesela takiego malego.Ty sie bedziesz denerwowac a tak zostanie w domu z babcia.

Gość xyxxxx
Ja niedługo mam wesele u kuzynki, która mieszka ponad 650 km od nas. Niestety ale jedziemy bez dzieci - 2,5 r oraz 8 mies. Ponad 10 godz w pociągu :O Mamy ten komfort, że maluchy zostaną z moimi rodzicami. Wyjeżdżamy w pt a w pon wracamy. Nie ma sensu ciągnąc ich taki kawał drogi bo na weselu napewno i tak nie wytrzymają do późna a nie ma szans by ktoś tam się nimi zaopiekował

Gość byliśmy raz z dwulatkiem i
NIGDY WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O spanie było tez tam ale mały nie chciał spac -nowe miejsce i ogólnie hałas ...Przy stole tez masakra -wszystko chce a nie zje nic i tak w kółko .Umęczyliśmy sie strasznie .2 tygodnie póżniej mieliśmy drugie wesele ale dziecko zostało z babcią i to była impreza :)

Gość sama sobie odpowiedzialas
na to pytanie - dziecko nie wytrzyma dziecko zostaw pod opieka kogos zaufanego a jak nie masz to zostan w domu innego wyjscia nie ma