Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta1989

Mój chłopak nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość Kobieta1989

Witam wszystkich, mam pytanie skierowane głównie do facetów. Jestem ze swoim chłopakiem już rok czasu i niedawno pierwszy raz ze sobą współżyliśmy. Mój problem polega na tym,że na tym jednym razie się skończyło, bo on tak jakby czuje się zniechęcony. Zastanawiam się czy to jest moja wina. Pierwszy raz nie był dla mnie super przyjemnością, ale chciałabym spróbować jeszcze raz, a on uważa że jest wszystko ok a nasze kontakty ograniczają się do tych przed współżyciem, czyli zostają minety, palcówy itp. Czy ze mną jest coś nie tak? Czy mogłam zrobić coś co go zraziło, czy też jako że nie chce ze mną na ten temat rozmawiać to znaczy że problem leży po jego stronie? Prosze o szczerą opinie :((

Gość xcvdxddd
Ze swoim chłopakiem a nie z nami porozmawiaj.

Gość widoczniexd
widocznie cienko sie wyginasz

Gość loloo
ale ja jedziecie:) ty wez mu przetlumacz ze nie ma co sie ac bo napewno chlopak w strachu jest

Gość widoczniexd
moze koles woli grac na kompie i nie w glowie mu seks. kobietom to tylko o jedno chodzi nie maja innych rozrywek ciagle tylko seks i seks ;) a facet chce zyc pelnia zycia, nie tylko dymaniem! ;)

Gość wenus1989
Próbowałam o tym rozmawiać, ale nic z tego nie wyszło.

Gość wenus1989
To nie pasuje, bo do pettingu jest pierwszy :P

Gość loloo
chlopak w starcu mowie ci wez zrob mu jakas jazde na ostro zaciagni do lozka przywiaz czyms i dosiadz zero gadania

Gość hmmmmm hmmmmmm
facetowi wystarczy lodzik, co ma się starać albo ma kogoś innego do tej jazdy

Może sobie fiuta poobcierał? Albo było mu za luźno? Nic nie napisałaś jak przebiegł ten pierwszy raz, czy widział, że Ci się nie podobało, moze powiedziałaś mu coś niemiłego, czy on w ogóle skończył? A tak na marginesie - proszę, nie używaj zwrotu "rok czasu" tak jak nie używa się "cofnąć do tyłu" :)

Gość Wenus1989
Mało_stanowczy, skonczyl dużo za szybko. Fakt nie czytałam drugi raz wypowiedzi i nie zauważyłam składniowego błędu.

no i mu to powiedziałaś oczywiście? to się nie dziw niemądra kobieto, że teraz nie chce

Gość Kobieta1989
Nic mu nie powiedzialam, raczej staralam sie podbudowac, a nie zdołować. A rozmawiac nie chce na ten temat i nie wiem czy nie chce mnie urazci czy z nim cos nie tak

Gość moze sie obawia
ze przypadkiem zostanie tatusiem

Pewnie się stresuje, że nie utrzymał nerwów na wodzy :D A jak z nim rozmawiasz? Bo to jest dość istotne... Poproś go , żeby Cię przeleciał. Za piewrwszym razem pewnie znowu będzie za szybko ale za drugim już może być lepiej:) A za trzecim prawie dobrze:)

MS zdajesz sobie sprawę z tego ,że starając się \"podbudować\" dałaś mu jasno do zrozumienia że za wcześnie skończył?

Gość widoczniexd
to moze byc to - jest leniwy. strzelisz mu lodzika i jest ok a tak musialby sie narobic zeby Cie zadowolic. ale z drugiej strony skoro palcem i jezykiem lubi no to nie wiem.. moze ma malego i sie wstydzi. teraz tak jest ze ponizej 21 cm faceci maja kompleksy i niechetnie wyjmuja fujarke

Jak dla mnie to boji się wpadki co jest rzeczą normalną bo ja również jestem takim przypadkiem :)

bojałeś się też szkoły jak widzę

Gość a dlaczeego
po prostu myśli że cie nie zadowolił i już, weź sprawy w swoje ręce i zrób tak żeby nie wytrzymał :)pokaż mu że bardzo chcesz sie kochać

moze homo-niewiadomo ?? i zeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ja bym go olała !!!!

Gość dziub dziubek
minety i palcowy o bo padne..

Ajron ze loginem >> jak sie piszę szybko to czasami takich głupich błędów się nie widzi. Oczywiście ma byc BOI

Gość a dlaczeego
ajron ze loginem to matoł nie przejmujcie sie nim on nigdy nie ma nic sensownego do powiedzenia:P

Gość a dlaczeego
a po za tym ajron łatwo daje się sprowokować:P