Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiioliiiii

Obchodzenie rocznic w związku?

Polecane posty

Gość oliiioliiiii

Czy wy tez obchodzicie miesięcznice w związku? Dzisiaj koleżanka pytała się mnie którego dnia miesiąca obchodzę "miesięcznice w związku". Jedyne co obchodzimy to rocznice poznania, ale nie zagłębiamy się w miesiące. Jest nam dobrze, nie skupiamy się na takich pierdołach tylko na tym, że każdy dzień wnosił coś do naszego związku. SZOK!

Gość Aska-Aa
Mnie to strasznie smieszy...to zabawa dla dzieciaczkow, krore nie maja nic innego na glowie, tylko zagladanie w kalendarz:) Nie przejmuj sie innymi i rob to, co uwazasz za wazne.

Miesięcznica???? Ach, te dzieciaki... :-P

Gość oliiioliiiii
taka jedna maturzystka--> po co? Może jak ktoś ma za dużo czasu to tak... Dla mnie to dziecinada!! Już widziałam znajome, które sikały co mają kupić na kolejną miesięcznice...

Gość Zdystansowana
Ja powstrzymuję się od określania co jest czarne a co białe, bo jest jeszcze wiele odcieni szarości. Każdy rozgrzewa swój związek jak uważa, jeśli są osoby które celebrują miesięcznice to mają do tego prawo i nie uważam tego za dziecinadę. Ja osobiście obchodzę rocznice, bo t jest łatwiejsze do zorganizowania w dzisiejszych zabieganych czasach, a o miłość w związku dbam na co dzień :)