ivva88 0 Napisano Maj 29, 2009 Mieliśmy dzisiaj zamiar się kochać, w zasadzie nie doszło do pełnego stosunku. Po tym jak mój chłopak we mnie wszedł pękła prezerwatywa. Czy mimo tego, że nie doszło do wytrysku jest taka możliwość że jestem w ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świteźianka Napisano Maj 29, 2009 nie zajdziesz od tego w ciąze ,mi pekła guma jak penis był w srodku i był wytrysk w srodku , guma pękła +dni PŁODNE a w ciązy nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Maj 29, 2009 a ja sadzę że szansa jest zawsze gdy był stosunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świteźianka Napisano Maj 29, 2009 ivva a kiedy masz dostac okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivva88 0 Napisano Maj 29, 2009 Teraz jestem w 15tym dniu cyklu, okres powinnam dostać za jakieś dwa tygodnie, z tym zdarza mi się, że mam nieregularne miesiączki. Miesiączkuje już od 8lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczeego Napisano Maj 29, 2009 spokojnie sznse są małe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świteźianka Napisano Maj 29, 2009 ja mysle ze od tego w ciąze nie zajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivva88 0 Napisano Maj 29, 2009 jestem trochę spokojniejsza;) ale na wszelki wypadek zrobię sobie za tydzień test ciążowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczeego Napisano Maj 29, 2009 za wcześnie najpierw poczekaj :) i nie denerwuj się bo nie masz czym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świteźianka Napisano Maj 29, 2009 jak sie boisz to w dniu spodziewanej miesiaczki zrób test ale z krwi w laboratorium na hormon hcg (beta hcg)około 25 zł jest 100000% pewny i masz spokój bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach