Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefon komorkowy

czy u was tez tak jest z telefonem komorkowym?

Polecane posty

Gość telefon komorkowy

od jakiegos czasu dostaję dziwne MMSy. zazwyczaj co jakies 2 tygodnie tak sie zdarza. nie ma nadawcy, nie da się go odebrac ale pokazuje mi sie znaczek ktory wskazuje na przychodzącą wiadomosc MMS. niestety nie moge nawet tego odebrać, a telefon sam sie zaczyna wyłączać nie moge go potem właczyc, a jak wlacze i chce skasowac znowu sam sie wylacza. tak sie zdarzalo przez pare miesiecy teraz co chwile komorka sama sie wylacza. co to w ogole jest za MMS? czy to jakis wirus i skad?

Gość telefon komorkowy
dodam ze jesli juz moge wlaczyc telefon wyswietla sie komunikat ze waznosc wiadomosci MMS wygasła. kiedy nawet tego nie dalos ie otworzyc. co jest grane?

Też tak miałam, ale teraz już długo tak się nie dzieje. Okazało się, że są to mmsy z papli, bo cos tam kiedyś od nich ściągałam.

Gość telefon komorkowy
no własnie sciągałem dzwonki stamtad ale to bardzo dawno temu gdzies z rok temu. Te wiadomosci przychodza mi kazdego miesiąca niekiedy po dwa razy, telefon sam sie wylacza i wlacza a nie chce zeby sie zepsul bo nie mam w planach kupowanie nowego. dzieki za odpowiedz chyab trzeba numer zmienic bo wylacza sie w nieoczekiwanym momencie :/ juz nigdy nic nie zamowie z gazet