Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina p

Zwiazek z nauczycielem

Polecane posty

Gość Paulina p

Bylam w zwiazku z zonatym nauczycielem .Gdy sie poznalismy bylam w 2 klasie liceum wowczas wiedzialam ze planuje slub z kobieta z ktora mieszkal Spotykalismy sie kilka razy w koncu po paru miesiacach odbyl sie ich slub w ciagu tego dnia dzwonil do mnie kilka razy mowil ze mnie kocha zebym cos zrobila Teraz rozmawiamy czasem ze soba w tym roku skonczylam szkole wychodze za maz w koncu ulozylam sobie zycie A wszystkie dziewczyny chcialam ostrzec ze takie zwiazki nie znacza nic dobrego dla nich i nie wierzcie w obiecywanki bo i tak nic z tego nie wychodzi Na szczescie ja przejrzalam na oczy

nie generalizuj, mój brat już jest po ślubie ze swoją nauczycielką, moją zresztą też:)

Gość kciukiem u ciebie w rodzinie
to sama patologia jest :O

a tobie paulino p co tak spieszno do malzenstwa?! masz dopiero 19 czy 20 lat, konczysz szkole i praktycznie teraz ci sie zycie zaczyna a juz chcesz sie pakowac w malzenstwo:O

phi zazdrosc?! :D nie mam czego wam (ci) zazdroscic

Gość maraka
Tak tak oni tylko obiecuja wiem cos o tym sama bylam w podobnej sytuacji tyle ze zostalam z malutkim dzieciatkiem

Gość maraka
jak sie kocha to chce sie z tym kims byc :) a czy mi spieszno to moja sprawa :)

to trzeba bylo sie zabezpieczyc. ludzie, zyjemy w XXI wieku, gumki mozna praktycznie kupic na kazdej stacji beznykowej, aptecy czy nawet biedronce!

Gość Paulina p
nie podszywac sie nie lubie tego

Gość Paulina p
Mieszkamy razem i czas cos z tym zwiazkiem zrobic ... przechodzenie po 5 latach i slub to nie dla mnie . Takie zwiazki nie maja przyszlosci :)

przepraszam bardzo ale uwazam ze 19 latnia panna, wie o milosci tyle co 10 latek o prowadzeniu samochodu. a potem nie ma sie co dziwic e tyle rozwodow jest. dzieci nie powinny sie bawic w rodzine :O

Gość maraka
Myslalam ze jak bede w ciazy to zostawi zone a tu przeliczylam sie neistety . Ndal z nia jest a ona mu wybaczyla wlasnych dzieci nie maja a ja wyszlam na tym jak nie powiem co . Trudno zyje sie dalej

Gość Paulina p
Po 1 to mam 20 lat a nie 19 i po 2 nie znasz mnie na tyle zeby wiazac z innymi 19 latkami w jednym worku .

taaa kazdej nastolatce wydaje sie ze jest bardziej dojrzala od innych :D

Gość Paulina p
Kciukiem - ile ty masz rozumu tyle co 10 letnie dziecko ? bravo sama siebie ocenilas :0 ja po tej twojwj wypowiedzi moge to wywnioskowac :0

Gość Paulina p
Cofnij sie do szkoly podstawowej moze wyjasnia ci kogo nazywa sie nastolatka :) wydaje mi sie ze 20 latki nie ale moze mi sie wydaje . zal mi ciebie . zazdroscisz ?

do mnie to bylo? twoje wypowiedzi doskonale obrazuja twoja niezwykla "dojrzalosc" braVo :D

Paulina p przeiceż nie ja to pisałam;:) dostałam tę pracę, ale nie przyjęłam, na następny dzień po rozmowie kwalifik kazali mi przynieść 220zl i jechac gdzies nad morze na kurs, szemrane to bylo:O

Gość Paulina p
cos ci nie wyszlo ale nie martw sie moze jeszcze bedziesz madrzejsza

paulina p co ty mozęsz wywnioskowac? sama masz wypowiedzi jak 13latka, co pierwszą miłość przeżywa, a za mąż wychodzi, jessu.

dyskusja zakonczona, paulina p nie jest w stanie wymyslic cietej riposty :classic_cool: .................T H E.... E N D...........................

hamburgier :) autorka pewnie konsultuje się z mistrzem ciętej riposty:)