Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tumbalalajka

lato idzie, a ja szara i brzydka...

Polecane posty

Gość tumbalalajka

dziewczyny, jestem w kropce, przyszła wiosna, idze lato a ja wyglądam okropnie! Nie wiem nawet od czego zacząć, jak się za siebie wziać... czy nie jest już za późno... planuję wypad nad morze z przyjaciółmi, a chyba będę się wstydziła z nimi pokazać... I tłuszczu sęi za dużo nazbierało zimą i cera zszarzała, włosy jakieś oklapnięte, skóra sucha i zdecydowanie niewyjściowa... nie stać mnie na wyjazd do spa, a to by mi się chyba najbbardziej przydało. Jakieś porady? Proste? Domowe?

dobra dieta. To podstawa. Jedz warzywa, owoce, pij dużo sokow, jedz ryby. I nie przegapiaj posiłków. To bardzo ważne, jak nie najważniejsze. Dokup sobie do tego jakieś witaminki, zapisz na siłownię. Powinno cię postawći na nogi w miesiąc.

Gość myszeida
miesiąc to chyba jednak za krótki okres,ale można próbować :) też zaczęłabym od klasyki: dieta plus ćwiczenia. Przyda Ci się też Onozis, to w kwestii włosów i szarej cery. Po jednym opakowaniu już powinnaś zauważyć różnicę, włosy mocniejsze, cera świeższa. Nie zaszkodzą tez lepsze niż dotychczas kosmetyki. Życzę powodzenia!

Gość kotka222
nie lam sie ja lysieje, tylko peruczka mi zostaje

Gość obecnie.w.domu
denerwuje mnie to, ze ludzie masowo zapuszczaja się przez zime a potem latem jest placz i zgrzytanie, ze brzydcy, ze wlosy szare, cera matowa czy costam. Ja cwicze na silce przez caly rok i mecze się, odrabiam swoje, ale potem przynajmniej nie jecze.

Gość panimonika
No to fajnie masz. Nie każdy ma czas i kasę co więcej, tak dla Twojej informacji.