Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdrewfsa

pytanie do facetów! jakie defekty wygladu, posiadaja wasze parnetrki?

Polecane posty

Gość fsdrewfsa

Gość Moja ma dwie... na piersiach
:P

Gość *Sami* w pomarańczach
:D

Gość mefiuuu
Moja ma rozstępy na udach i piersiach. Do tego kurze łapki pod oczami i nierówne wargi sromowe.

Gość JAKUB23
poza zbyt szerokim odbytem, podwojna cipka, przerostem warg sromowych i lechtaczki, odstajacymi uszami, zezem, waga okolo 124 kg, pletwami miedzy placami, metrowym nosem to moja kobieta jest idealem.

Gość fsdrewfsa
a moze teraz na serio?:O

Gość fsdrewfsa
wale gruche lewom dłonią nucąc pod nosem "o mój rozmarynie" 🖐️

Gość niemota_kompletny
moja ma jedno ucho wyżej niż drugie o 3mm,właśnie zmierzyłem,ma idalnie symetryczną twarz,dwie wspaniałe równe piersi,w ogóle jest symetryczna i nie ma żadnych wad/defektów. JAK TWOJA KOBIETA MA DEFEKTY TO MUSISZ JĄ ZOSTAWIĆ BO JEST Z DEFEKTEM!!!

Gość Moja fsdfdsfd
Nie ma żadnych. To cudo z wyglądu i z charakteru!!! Poważnie, możecie nie wierzyć.

Gość fsdrewfsa
Jestem kobietą, a załozyłam ten topik, zeby sie dowiedziec jak męźczyźni postrzegają ciało swoich partnerek i czy sa na ich punkcie tak przeczuleni jak kobiety...wiec proszę o powazne odpowiedzi

Gość maechnik
defekt mozgu!

Gość alter
Ja nie mam kobiety, ale bardziej jestem przeczulony na puncie glupoty co niektorych niz defekty zwiazane z wygladem. Ale nie ma sie co ludzic. Kobieta powinna byc raczej szcupla. Chyba na to jestem najbardziej wyczulony. No to masz szczera odpowiedz chociaz pewnie nei o to ci chodzilo.

Gość NA SYFY
panna musi miec gladka buzke i byc ogolnie zadbana

Gość fsdrewfsa
Wiesz, szczupłość to względne pojęcie. Dla jednych gruba moze byc dziewczyna o zwyczajnych, zaokraglonych, kobiecych kształtach, a dla innych zupełnie za chuda. Chodzi mi raczej o mniejszej wagi wady, typu brzydkie piersi, nieatrakcyjne stopy, ten cellulit itp

Gość maechnik
nie Szczupłość to nie jest rzecz względna!

Gość alter
Szcupla to szczupla. Nie sadze zeby to byla rzecz wzgledna. Sa nawet specjalne wykresy waga/wzrost. Nie ma nic gorszego jak opiete grube cielsko. Z mniejszych wad to wkurzaja mnie utlenione pseudo blondynki. Zreszta wole brunetki.

Gość fsdrewfsa

Gość fsdrewfsa
Szcupla to szczupla. Nie sadze zeby to byla rzecz wzgledna. Sa nawet specjalne wykresy waga/wzrost. Nie ma nic gorszego jak opiete grube cielsko. A widzisz! W pojęciu szczupła mieści sie masa sylwetek - od tych baaardzo szczupłych, przez bardzo szczupłych, szczupłych, ale wiotkich, floakowatych, szczupłych, ale umieśnieonych, za

Gość tysdtyrt
same kłamliwe pomarańcze sie tu wypowiadają:D

Gość alter
No to ja lubie te bardzo szczuple w takim razie :)

Gość fsdrewfsa
*zaokrąglonych, do szczupłych, ale bardzo zaokrąglonych I przeczytaj jeszcze raz temat. Jakie defekty posiadają wasze PARTNERKI - partnerki, wyzszy poziom wtajemniczenia, ktos kogo kochasz...a nie kochasz raczej koloru włosów:O

Gość alter
No i co z tego ze partnerki i tak nikt tutaj nie chce o tym opowiadac :D

Gość fsdrewfsa
A więc dołącz sie do tej grupy, a ja czekam na mniej infantylne odpowiedzi mężczyzn...prawdziwych mężczyzn

Gość alter
oooo prawdziwych mezczyzn hehehe w takim razie ide porozmawiac z prawdziwymi kobietami.

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Moja kobieta od wczoraj nie ma przednich zębów. Wkurwiłem się i po pijaku jej wybiłem.

Gość gigant+
Moja ma sisiaka dowiedzialem sie o tym wczoraj :}

Gość CharlesBoston
trudno mi powiedziec jakie ma defekty, bo nawet jesli cos nie jest idealne to mi sie i tak to podoba i nie zamienił bym tego na zadne inne. moja kobieta uwaza, ze ma np za grube nogi, a mi sie podobaja. moze to wina zauroczenia i chemii, ale naprawde nie zauwazam jakis jej wad.

Gość choholudek
moja eks miała 1) bielactwo na barkach, plecach, łopatkach, nogach... 2) piersi A...wyglądały jak pryszcze, a nie jak piersi :P 3) celulitis w wieku 23 lat 4) rozstępy na pośladkach 5) szeroki, zadziorowaty nos 6) rany i blizny na dekolcie i czasami twarzy od wyciskania syfów... a ja i tak kochałem ją nad życie... byłem wpatrzony w nią jak w obrazek... irracjonalizm....