Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Faceci

Polecane posty

mimo wszystko ze wiem ze robei zle to nie moge sie powstryzamc uzaleznilam sie od neigo. Mowi ze w lozku ze mna mu bylo jak najlepiej jak z zadna inna ale mnie nei kocha i nci do mnei nei cuzje. faceci ! czy wy naprawde dzielicie kobiety na rozne typy np. kobieta kotra siek ocha i kobieta do9skonala kochanka? Czy nei mzoan tego jakso polaczyc?

1) Nie musisz po raz kolejny tego samego tematu zakładać.. 2) Jak już coś piszesz, to po polsku, dobrze?

dobrze. ale pokierowano mnie bym zalozyla ten temat tu wiec to robie!

Gość asdsadsad
sa dziewki dobre do ruchania a sa dobre do gotowania, czasem zdazy sie ze zdatna jest do jednego i drugiego.

Gość asdsadsad
to byl zart

chodzi o to ze ogolnei teraz jest moda na fuckinfrends tzn ze nei mowie o jednorazowym numerku. tylko ze np dajmy na to sa znajomi ktorzy sie dlugo znaja nagle jakas chemia zaiskrzylo cos itp i stalo sie psozli do lozka ale oboje nci do siebie nei czuja ogolnei maja w osbei oparcie przyjazn zrozumienie i dobre rady no i wspanialy sex ae nigdy nei beda razem ....niestety w wiekszosci takich \"zwiazkow\" to kobieta z biegem czasu jednak sie angazuje. Jak myslicie z punktu widzenia faceta czy taka przyjazn mzoe zamienci sie w milosc?

Jak dziewczyna jest taka głupia i tępa, jak Mika, to się ją tylko rżnie, a nie planuje ślubu (co za obciach by był).

Gość ozesz w morde
mika.....nei i nei.....analfabetko i neiuku.....

Gość jesteś z Rumunii
? Dlaczego piszesz ciągle NEI ? Różnica jest taka, że kobiety rzadko potrafią oddzielić seks od miłości, a faceci za rzadko zauważają związek między ruchaniem a uczuciem.

Gość to tylko ja...albo az ja
🖐️

ojej przepraszam ze robie literowki . PS: nie jestem TEPA i nie jestem z rumunii