Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana mimo wszystko

Jak się odkochać?

Polecane posty

Od roku jestem zakochana w pewnym chłopaku. Mam 24 lata, on 25. Spotykaliśmy się przez pewnien czas, po czym on stwierdził, że chce być sam, bo nadal był zakochany w swojej byłej. Po tym wszystkim straciliśmy kontakt. Mimo to nadal o nim myślę i bardzo mi go brakuje. Jak zapomnieć??? JUż nie daję rady...

Gość URSUS C330
Zacznij pić.

Gość fredek
czas moja najdroższa :D czas ................

Raz próbowałam, ale to nie dla mnie :P nie znacie innych sposobów? A może jak zacznę pić to on wróci???

Gość dawaj kutafonie
sprobuj a noz przypedzi na bialym koniu i wyciagnie cie z rowu:D

Biały koń ... trafiłeś(aś) w samo sedno. To w jego stylu

Gość frustrat...
ech... puść się z autobusem arabów :)

Arabów kilku znam, nawiązywało się swego czasu pewne znajomości online. Ale ja się nie puszczam :p

Nikt nie był w takiej sytuacji? Jak sobie radzicie?

Gość frustrat...
Przecież w 5 min nie przejdzie nic Ci nie pomoże farmakologicznego i płynnego, musisz zająć się czymś i odsunąć myślenie o nim.

W 5 minut oczywiście, że nie. ALe to trwa już rok...

Podobno na starą miłość naljepszym lekarstwem jest nowa. Tylko, na tym zadupiu gdzie mieszkam ci lepsi są już zajęci a została tylko żulernia :P

Gość gffdfggffg
rozsadek, rozsadek dziewczyno... ;) na co ci jakis dupek co nie chce byc z toba, bo wciaz mysli o byles??? nie czujesz, ze durząc sie w kims takim ejstes po prostu bardzo niemadra???? ja bym np. w kazdym mogla sie zakochac ale nigdy w jakims dupku, ktory mnie po prostu nie chce, albo ktory woli inna dziewczynę. jakos nie pociagają mnie tacy faceci w ogole. to facetowi ma bardziej zalezec, zrozum to. inaczej nie ma szans i szkoda czasu

Ja to wszystko wiem. Wiem, że jest dupkiem, wiem, że jest egoistą, a nawet powiedziałabym, że narcyzem, wiem, że jest też mało inteligentny, mimo, że próbuje zrobić z siebie niemalże ideała. Tylko to tak cholernie boli, to uczucie, że był, a już go nie ma. Codziennie sobie powtarzam, że to nie ma sensu i codziennie przez niego placzę. Wykasowałam już wszystkie zdjęcia, usunęłam jego numer telefonu, przestałam słuchać muzyki której razem słuchaliśmy, a mimo to nie mogę zapomieć...

Gość gffdfggffg
ja tez nie moglam i co? po roku mi przeszlo, po dwoch latahc juz w ogole o nim nie mysle i nie wspominam. czas, czas, czas... i brak kontaktu robi swoje. proste. poczekaj jeszcze rok, zapewniam cie, wszystko minie

Gość gffdfggffg
to mnie nauczylo, zeby nie zadawac sie z byle kim i ciebie tez to duzo nauczy. teraz wiesz jak rozpoznac dupka ;) ja juz tez wiem i potrafie takiego wyczuc na km ;) po slowach, po gestach, da sie poznac od razu z kim ma sie do czynienia. trzymaj sie, bedzie dobrze

Dzięki. Masz rację, czas robi swoje. Nie teraz to za parę miesięcy. Jeszcze się trochę pomęczę ;)

Gość frustrat...
Jak się człowiek zakocha to nie myśli , każdy kto był zakochany to wie , bo kocha się i już bez zastanawiania za co i po co.