Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustrat...

Mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny ...

Polecane posty

Gość Jestem wolna
Jeżeli ktoś jest zakochany, widzi same zalety. Tylko daj komuś szansę. Pozwól się poznać.

Gość frustrat...
Są osoby które sieją w okół siebie nieszczęście takie wieczne marudy nie mam nie wiem nie umiem nic mi się nie udaje itp należy unikać ich jak ognia.

Gość zalotnika przetestuje
hahhahaha jak masz nadzieje na plomienna znajomosc z jakas tak kefeterowiczka to zycze powodzenia.... po takim wstepie gwarantuje wszystkie twoje:P

Gość misiowka
Mam znajomego, 27 lat i naprawdę nigdy nie miał dziewczyny. Komputer, jego miłość ;-)

Gość Jestem wolna
Czemu zaraz unikać? Może należy im pomóc?

Gość fdsero
ktoś kto nie kocha siebie nigdy nie będzie w stanie pokochać płci przeciwnej niestety .

Gość fdsero
ja nie lubie siebie . Trudno wiec zebym szanował ludzi czy tym bardziej mógl sie w kims zakochać.

Gość pije tylko kawe
autorze, jakbys byl z moich okolic, to chetnie bym wypila z Toba kawe:) prawiczek nie prawiczek, kazdy czlowiek, a przeciez spotykajac sie z kim aby sie poznac, nie oznacza nic powaznego..

Gość Jestem wolna
"ktoś kto nie kocha siebie nigdy nie będzie w stanie pokochać płci przeciwnej niestety" I tu się mylisz. Tylko egoiści tak twierdzą!!! Wiem z własnego doświadczenia, że tak nie jest!

Gość frustrat...
Zapewne jest inaczej komputer pozwala mu nie zwariować a nie jest jego miłością mało osób ma uczucia wyższe do przedmiotów . Kobiety zajmują bardzo wiele czasu , jeśli nie ma się kobiety ani randki to zyskuje się astronomiczną liczbę godzin w tyg. Odchodzą SMS , telefony , seks ,wspólne wyjścia, prezenty tj. kupowanie i wymyślanie co kupić itd. Wolny czas przejawia się jakimś dziwnym hobby np grami RPG i podobnymi.

Gość Jestem wolna
Oh shit, a ta dalej swoje :P

Gość frustrat...
Nie umawiam się przez internet :)

Gość fdsero
no takie gdy MMO RPG potrafia zajac czas i zapomniec o swiecie

Gość pije tylko kawe
ja sie nie umawialam, ale chcialam to zmienic. cóz.. kazdy jest kowalem wlasnego losu i wlasnie takie sobie kujesz.. mimo wszystko powodzenia:) 🖐️

Gość fdsero
niektorym jest pisana samotnosc.

Gość frustrat...
TEN TEMAT TO JEST ŻART , a raczej prowokacja w nędznym stylu która ma ośmieszyć tutejsze prawiczki .

Gość pije tylko kawe
nie wierze w determinizm. jeszcze raz 🖐️

Gość czesio zgubił przekliniaka
zrób sobie z kaszanki cipkę i wepchnij w nią małego, na co ci baba, będzie ci stale truła nad głowa:-)

Gość kwn
"TEN TEMAT TO JEST ŻART , a raczej prowokacja w nędznym stylu która ma ośmieszyć tutejsze prawiczki ." to obys -tak jak prawiczki - juz nigdy (wiecej) seksu nie zaznal. odechce ci sie z nas wysmiewac :o

Gość kwn
tylko po co on to robi? jeden dzien pożyłby jak my, to by zobaczyl, ze tu nie ma nic smiesznego

Gość jestem prawiczkiem
ale żartuje sobie z takiego idiotycznego podejścia do życia , aaa mam 26 lat nie widziałem Cipy kogo to obchodzi , tyle tu kobiet lepiej z nimi rozmawiać i próbować swoich sił w podrywie przez internet niż pierdolić bzdury :O

Gość jestem prawiczkiem
śmieszy mnie głupota i wytrwałość , trzeba być debilem żeby pisać ciągle o nie używaniu kutasa i rozpaczać z tego powodu ...bo zamiast tego miałczenia można spróbować sił na czacie kafeterii czy randkach internetowych.

Gość sejsek
a ja mam 33 lata i miałem tylko jedną i to tylko 3 razy po francusku tak troszke ale bzykać sie nigdy nie bzykałem i jakoś nie płaczę z tego powodu ;P ale kiedyś lizałem dziewczynie buty i stopy iteż było super - prawie jak sex (chyba:)